Saç Rengi ve Saç Boyama yardım edebilecek, deneyimli ve yaratıcı arkadaşlar bakın lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi ena
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ena

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
146
2
118
Manisa
kızlar artık kendimde bir değişiklik yapma vakti geldiğini anladım ve saçlarımdan başlamak istedim.. Boyatıcam ama aklımda bir renk yok sadece yakışacak bir renk olsun o kadar ama ne yakışır hiç anlamam ve bu durumda sizlerden yardım almayı istedim. Kendimin özellikleri:

-Açık kahve (bal gibi) göz rengi
-Açık kahve saç rengi (güneşte kumral gibi parlıyor)
-Beyaz ten (sivilce fazla yok)
-Yuvarlak bir yüz
- Ve bir ergenim =), orta boylarda kilosu normal bir insanım..

özelliklerimi verdim lütfen bana yardmcı olun, sizin bilgilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var.

benim tavsiyem saçında beyaz yoksa doğal rengini bozma kesinlikle canım.. a.s

eğer illa boyamak istiyorum dersen Loreal casting dene hiç olmazsa saçına zarar vermiş olmazsın.
sağ üst köşedeki karamel olabilir,yada kahveleride güzel.
karar senin,ama inan senin yerinde olsam hiç dokunmam saçlarıma.. a.s

hadi ya.. boyatma dışında açma işlemi yapsam olur mu?

hadi ya.. boyatma dışında açma işlemi yapsam olur mu?

karışmak gibi olmasın ama şu an deişiklk istemeni çok iyi anlıyorum =))
bende beyaz tenliyim ve kendi saç rengim açık kumral şuansa kestane saçlarmı liseden beri boyatıorum sçımın cinsi ve kalınlıgı deişti saçım sağlıksızlaştı inan eskiye dönsem saçımın rengini asla deiştirmem hele hele boyayı geç açtırma işlemiii asla ve asla yaptırmam saçların gerçekten mahfoluyo...ama amelieninde dediği gibi madem deişiklik istiyosan loreal casting olabilir yada phyto diye eczanelerde satılan bir boya markası var fransız ondan kullanmıştım bitkisel boya onuda tavsiye edebilirim saça zarar vermiyo ama rengi çok kalıcı deil...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…