Öyle bir yöntem olsaydı asla bu kilolardan kurtulamazdık zaten:çok üzgünüm: önce diyet yapar 15 kiloyu bir ayda verir yine yemeye başlar 20 kilo alırdık..bir ayda 15-20 kg ise sağlığınızı tehlikeye atmak diyebilirim aman dikkat edin... Nişanınıza kadar üzülmek istemiyorsanız lütfen önce beyninizi inandırın ve sağlıklı verebilmek adına diyetisyen yardımı alın...a.s.1ayda 15-20kilo acilen zayiflamam lazim...spor salonunada gitmeye baslayacagim spor cok ise yariyordur simdiye 1haftada 3kilo falan verdim sonra dayanamayip hep bozdum insanin acikmayacagi cani bisey cekmeyecegi veeee 1ayda en azindan 15kilo verebilecegi bi diyet varmiiisenağlama
canım sana ilk önce 1 ayda 15 kilo vermemen gerektigini öneririm ....ilk önce nışanlın seni bu halda sevmiş kabuletmiş ..ve hefini nışanına kadar degil dügününe kadar uzatmanı tavsiye ederim ..a.sarkadaslar benim martin sonuna kadar en az 15 kilo vermem lazim nisanim olacak...1.57 boyunda 94kiloyum cok ama cok fazla ama ne yaptimsa veremiyorum zamanda kisitli ooof yemeden önce düsünemiyor insan bunlari simdi 1ayda 15-20kilo acilen zayiflamam lazim...spor salonunada gitmeye baslayacagim spor cok ise yariyordur simdiye 1haftada 3kilo falan verdim sonra dayanamayip hep bozdum insanin acikmayacagi cani bisey cekmeyecegi veeee 1ayda en azindan 15kilo verebilecegi bi diyet varmiiisenağlama
herkese ayri ayri tesekkür ediyorum ve ben basariyorum galiba :) 1hafta oldu baslayali 3kilo verdim sagliksizda beslenmiyorum kilo vereyim diye önerileriniz gibi zamana biraktim beynime tik etti yoksa 1hafta doldu bozardim diyeti hala devam ettigime göre iyice yerlesms beynime tatlilardan vs. vs. uzak duruyorum sabah kahvaltimi yapiyorum tabi eskisi gibi yemiyorum a.s 3kilo verdim simdilik devami gelir insallah...cok tesekkürlerrra.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?