- Konu Sahibi dogumarmaraprensesi
-
Aldığın yere geri götür ve anlat böyle böyle oldu diye.
Çok belli olmuyorsa bu kadar üzülme......Bize baris belli gibi gelen bir şey , aslında başkasının dikkatini bile çekmeyebilir.......
Ortam kalabalık ve ışıklarda fazla canlı olmazsa dert etme derim......
isyerine gözüne kestirdiginn bi arkadasının ayakkabılarıyla degis bugünlük
canım boşver :) bişicik olmaz yanında uhunuda götür olaki hissedersen lavoboda hemen yapştrrsın hiç olmadı ayağını takar gibi yaparsın biyere sözde orda yırtıldı görünümü verirsin
bende çorabımda aynı şeyi yasayıp böle ypmıstm
arkadaşlar merhaba.bu akşam bir davet var.dün akşam bir çizme aldım evde olan bir elbisemin altına iyi gider diye.alırkende kontrol ettim bişeyi yoktu.işe gelirken sabah giydim.çünkü iş çıkışı direk davete gidicem.işe bi geldim süet taşlı çizmenin dikiş yerlerinden soyulmaya başladığını farkettim.dünyam başıma yıkıldıuhuyla yapıştırmaya çalıştım ama hem aynı yerden hem başka yerden açılmama garantisi yok.akşam ayakkabı almaya vaktim yok,paramda yok napıcam ben çoküzgünümçok?
eşimin iş arkadaşları ve eşleriyle olcak davetmecburum gitmeye.iş yerimdeki ablaya danıştım ama yok yok belli olmuyor dedi.uhuylan tutturdum ama ya açılıp belli olursa diye korktum..hani biz kadınlar bu tarz konuda bişeye takınca başka seye adapte olamayız ya öyleyim suan.sönük ve çirkin hissediyorum sanki hiçbişeyim yokmuş gibi giycek abartıyorum galba ama napiyim canım bilemedimki
dün aldığına göre, fişin falan vardır niye değiştirmeyi düşünmüyorsun ?
Giymişsin bile, yine aslında götürsen almaları gerekir, olmazsa bir ayakkabıcıya götür, dikişi saglamlaşdirsinarkadaşlar merhaba.bu akşam bir davet var.dün akşam bir çizme aldım evde olan bir elbisemin altına iyi gider diye.alırkende kontrol ettim bişeyi yoktu.işe gelirken sabah giydim.çünkü iş çıkışı direk davete gidicem.işe bi geldim süet taşlı çizmenin dikiş yerlerinden soyulmaya başladığını farkettim.dünyam başıma yıkıldıuhuyla yapıştırmaya çalıştım ama hem aynı yerden hem başka yerden açılmama garantisi yok.akşam ayakkabı almaya vaktim yok,paramda yok napıcam ben çoküzgünümçok?
hihhiih mantıklı çarpa çarpa yururum:)zaten azcık farketmesem komple çıkacak sökülecekti elimde kalcaktı süet.satıcının kafasına tüy niyetine koycaktım sonra:)duanızı eksik etmeyin ins. sokulmez uhuylan olan yerlerde digerleride.bu aksam idare etsin yarın dükkan basmağa gitcem zati
dün aksam eve geçerken aldım teee gazıosmanpasa meydanındaki bi mağazadan.iş yerim zeytinburnunda ben de iş cıkısı hemen fatihe gitmek zorundayım.iştende izin alamadım mecbur bunu giymem lazım ne etcem bilemedimama yarın götürcem nasipse alcam paramı..da derdim geri vermek falan değil işte bu akşamı geçirmem lazm ya ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?