(YARDIM)Çeyizim için Kahve ve Çay makinesi ne önerirsiniz?

begonvila

çekim gücü:)
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
519
1
40
Kızlar çeyizimde ki eksikleri tamamlamak istiyorum bir an önce.Memnun kaldığınız kahve ve çay makinelerini paylaşırsanız çok sevinirim

ben arzumun ehlikeyifini kullanıyorum.kendim seçmedim arkadaşımın düğün hediyesiydi fakat çooook memnunum kesinlikle tavsiye ederim opuyorumnanaktan

kahve makinesinde Philips kullaniyorum ve cook memnunum.... cay makinesinde Amc kullaniyorum.

Arkadaşlar varsa resim de koyabilirsiniz.Beyzanur philips in hangi modelini kullanıyorsun?

Bende de tafla var ama daha çaycısını kullanmadım ama ketıl( böyle mi yazılıyor bilmiyorum ) çok memnunum demlikler yan yana resim koyamadığım böyle yazmak zorunda kaldım

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar başka önerisi olanlar varmı?Hepsini değerlendiriceğim

çay kahve makinaları bana göre luzumsuz:umursamaz:annemin var yıllardır öyle duruyor en güzeli çelik kettle plastikler zararlı:hulya:

Kahve makinası için arçelik telve derim kesinlikle kahvenn tadı gerçekten çok fark ediyor. Ama biraz pahalı..

arçelik semaver önermem işyerinde kullanıyoduk, sık çay içiyorsanız tavsiye etmem

cayı demlikte kahvede cezvede güzel oluyor bence ikiside gereksiz sadece kettle alsanız yeterli bence öyle şeyler birolarda daha kulanışldır evde değil

bence arzumun bu modeli canım benim çok hoşuma gidiyor

üstü cam olanlardan almanı tavsiye etmem çünkü kırılma ihtimali çok yüksek teyzemin ve kayınvalideminki öyle kırılmış. alt kısmı plastik olanı da tavsiye etmem mümkün olduğunca plastik ve sıcağı birbirinden ayrı tutmak gerekiyor. ben, altı çelik üstü porselen olanlardan alcam hem porselende çayın demi daha güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…