- Konu Sahibi papatya159
erkek arkadaşımla yaklaşık 4 yıldır birlikteyiz, maşallah her şey de çok iyi gidiyor aynı üniversitedeyiz, şu an evlenmek için daha doğrusu işi resmiyete döküp ailelerimizi tanıştırmak için sevgilimin askere gidip gelmesini bekliyoruz (kısa dönem yapacak), seneye son senesi, muhtemelen o askere gitmeden söz/nişan yaparız gelince de düğün fln... yani evliliğimiz (kısmetse, Allah nasip ettiyse, inşallah) 2013-14ü bulacak. sorun şu; henüz çeyiz namına hiç bir şeye başlamadım ve ne zaman başlamam gerektiğini bilmiyorum! şu sıralarda başlasam erken mi olur? başladım diyelim ilk olarak neler almalıyım? sevgilimin de benim de ailelerimizin maddi açıdan çok sıkıntımız yok çok şükür ama beyaz eşyaydı mobilyaydı hepsi üst üste gelsin istemiyorum, çok masraf olur. tabi ki şimdiden alıp bodrumda saklamayı da düşünmüyorum. şunu sorayım, beyaz eşyaya mobilyaya gelene kadar öncelikle alınması, hazırlanmaya başlanması gereken şeyler var mı, neler? ya da önce beyaz eşyalar mobilyalar mı alınmalı? ne çok erken başlamak ne de çok geç kalıp 2 ayağımızı 1 pabuca sokmak istemem. ne yapmalıyım?