• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım ! Çaydanlığımın altı yandı

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.597
4.466
873
Merhaba ;

Çaydanlığımın altı yandı arkadaşlar aldığım yere geri götüreceğim ama böyle bişey olduğunda bi çözüm üreten yada bi formül bulan var mı arkadaşlar ?

Bi arkadaşım Porçöz kullan demişti :26:

Merhaba ;

Çaydanlığımın altı yandı arkadaşlar aldığım yere geri götüreceğim ama böyle bişey olduğunda bi çözüm üreten yada bi formül bulan var mı arkadaşlar ?

Fıstığım aldığın yere götür onlar temizliğini yaptırırlar pırıl pırılolur yeniden :34:

Merhaba ;

eskiden pazarda amcalar vardı annem verirdi yanmış çaydanlığı falan kulpunu falanda yaparlardı ama artık öyle yapan varmı bilmiyorum:50::50:
küçük yerlerde bulunabilir aldığın yere bi sor belki bi yer bilirler

eskiden pazarda amcalar vardı annem verirdi yanmış çaydanlığı falan kulpunu falanda yaparlardı ama artık öyle yapan varmı bilmiyorum:50::50:
küçük yerlerde bulunabilir aldığın yere bi sor belki bi yer bilirler

aldığım yer benim çalıştığım yer zaten bi şekilde çözüm bulmak zorundalar :57::57:
kalaycılar vardı eskiden ne güzel parlatırdılar :34:

Back