Nerdeyse 1 sene önce koyu kestane boyatmıştım aktı ve yazın güneş falan derken bu hali aldı.Diplerim 5-10 cm kendi rengim zaten geriside aka aka kendi rengimi aldı sayılır..Çok koyu sayılmaz saçlarım ki eskiden de sarışındım.Yine rengimi açmak istiyorum.
Kendim evde yapabilir miyim sizce?
Yada kuaförlere nasıl tarif etmeliyim?
tatlım bu saç renklerini evdede yapabilirsin kuaföre resimleri götürerekte yaptırabilirsin.Evde yapıcam dersen ilk önce koyduğun resimlerdeki ünlülerin dip ve uç renkleri farklı oldupu için ilk önce ona karar vermelisin.Ben saçlarımı evde bu ton sarı yapabiliyorum sanada yardımcı olmaya çalışırım
Bu tarz saçları kuaföre yaptırmayı doğru buluyorum ben.Evde yapmak biraz uğraştırıcı, zor ve sonucu istediğin gibi olmayabiliyor.Ama her kuaför de yapamaz bu saçı.İyi bir kuaför lazım.Fotoğrafı direk göstermen daha iyi bence :)
Canım bence hiç risk alma ve saçlarını yıpratma, direkt kuaförüne gidip boyat. Zaten bu gösterdiğin fotolar sadece boya değil balyajları da var. Saçını yakabilirsin, bence en iyisi işi uzmanına yaptırmak.
tatlım bu saç renklerini evdede yapabilirsin kuaföre resimleri götürerekte yaptırabilirsin.Evde yapıcam dersen ilk önce koyduğun resimlerdeki ünlülerin dip ve uç renkleri farklı oldupu için ilk önce ona karar vermelisin.Ben saçlarımı evde bu ton sarı yapabiliyorum sanada yardımcı olmaya çalışırım
Benim saç rengim zaten onların dip rengiyle hemen hemen aynı,diplerim de sapsarı olsun istemiyorum zaten fotolardaki gibi alta doğru iyice açılsın istiyorum.
Sen nasıl yapıyorsun peki?
Benim saç rengim zaten onların dip rengiyle hemen hemen aynı,diplerim de sapsarı olsun istemiyorum zaten fotolardaki gibi alta doğru iyice açılsın istiyorum.
Sen nasıl yapıyorsun peki?
ben mavi toz ve orialle saçlarımı açıyorum sapsarı oluyor o koyduğun fotolardaki uç renkleri gibi.Sende uçlara sürersin ilk baktın sarıya yaklaştı hafif dip kısımlarını sürer tararsın 5 dk tutup yıkarsın böylece 2 renk gibi değilde geçiş yapmış gibi olursun :13:
ben mavi toz ve orialle saçlarımı açıyorum sapsarı oluyor o koyduğun fotolardaki uç renkleri gibi.Sende uçlara sürersin ilk baktın sarıya yaklaştı hafif dip kısımlarını sürer tararsın 5 dk tutup yıkarsın böylece 2 renk gibi değilde geçiş yapmış gibi olursun :13: