S ssunshine Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2009 9 0 86 İstanbul 18 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ssunshine #1 Merhaba arkadaşlar saç rengimi değiştirmek istiyorum ama uygun saç boyasını bulamıyorum.. lütfen yardımcı olur musunuz ?
Merhaba arkadaşlar saç rengimi değiştirmek istiyorum ama uygun saç boyasını bulamıyorum.. lütfen yardımcı olur musunuz ?
ciimciime Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2013 208 5 48 Almanya 18 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ssunshine #2 ssunshine .!.: Merhaba arkadaşlar saç rengimi değiştirmek istiyorum ama uygun saç boyasını bulamıyorum.. lütfen yardımcı olur musunuz ? Eki Görüntüle 758948 Eki Görüntüle 758949 Genişletmek için tıkla... bu sac rengi ombre karisimli galiba.. uclari sac diplerinden daha acik.. saclarini siyah veya koyu kahve rengine vurup uclarina daginik bir sekilde acacak vur.. olurrrr :)
ssunshine .!.: Merhaba arkadaşlar saç rengimi değiştirmek istiyorum ama uygun saç boyasını bulamıyorum.. lütfen yardımcı olur musunuz ? Eki Görüntüle 758948 Eki Görüntüle 758949 Genişletmek için tıkla... bu sac rengi ombre karisimli galiba.. uclari sac diplerinden daha acik.. saclarini siyah veya koyu kahve rengine vurup uclarina daginik bir sekilde acacak vur.. olurrrr :)
S ssunshine Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2009 9 0 86 İstanbul 18 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ssunshine #3 Cevap icin tesekkur ederim :) ben alt kısmı gibi istiyorum.. Kızıl ama cok kızıl olacak diye kafama gore boya almak istemiyorum
Cevap icin tesekkur ederim :) ben alt kısmı gibi istiyorum.. Kızıl ama cok kızıl olacak diye kafama gore boya almak istemiyorum