Saç Rengi ve Saç Boyama Yardim.!Blondme acici evde kullanan varmi?

Pinarelisa

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2020
1
0
37
Merhaba bayanlar saclarimi kendim evde dip boyasi yapiorm saclarim platin sarisi blondme aciciyi 9 tona kadar aciyoo cok guzel acici falan diyolarda merak ettim kullananlar varsa yazabilirmi veya evde sacini boyuyanlar

İnternetten sipariş ettim,gelir gelmez deneyeceğim ve yorumumu yazacağım,bu ürünle ilgili yorum bulamadım çok fazla,ancak alışveriş sitelerinde yorumlar gördüm bayağı iyi yorumlardı.

Evet kullandım,müthiş yıpratmıyor,kokusu hafif,ancak ben aynı markadının 20 volume oksidanını kullandım,açma işleminden sonra da 8.1 ile cila yaptım.hatta röflelerimin üstüne de değdi yer yer ama sorun yok👍

Eklentiler

• B8C5C006-0B35-4C5A-B501-D64FFB82F555.jpeg
    B8C5C006-0B35-4C5A-B501-D64FFB82F555.jpeg
    92,1 KB · Görüntüleme: 563
Evet kullandım,müthiş yıpratmıyor,kokusu hafif,ancak ben aynı markadının 20 volume oksidanını kullandım,açma işleminden sonra da 8.1 ile cila yaptım.hatta röflelerimin üstüne de değdi yer yer ama sorun yok👍
Selam ben blonde me tonlayici kullandım 30 volume Ile ama hicbirsekilde açılmadı aynı duruyor hatta beyazlar bile aynı...anlamadım hiç...

Cnm kokusu nasıl cevap yazarsan sevinirim bende sac rengimi açmak istiyorum

Merhaba. Benim de saclarim platin ama dipler koyu evde sadece dipleri acmak istiyorum. Platin yerlere gelirse kopar mi :KK43:

ben wella ve blondme ikisini de kullandım. Wella çok ilginçtir, yıpratmıyor. Blondme yıpratma daha fazla

X