yaRdim beKliyorummmmmm

BeyzaNur-

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
3.477
8.340
ARKADASlAR Ben 3 seneLik evLiyim ve Bebegim oLmuyor 10.ayDa tup bebek icin turkiyeye istanbula gitcem Dr.hakan özörnek Seda sayanin Programinda cikiyOr devamli gecen gun aRadim randevu aLdim ama Nasil bir doktor biLmiyorum biLgisi oLan varmii :KK43: Birde burda oKuduguma gore bayanLarda sorun var gaLiba benim esimde sOrun var ....eger baska bir yerde bildiginiz tup bebek hastanesi varsa iyi bana yazarmisiniz yardimlarinizi bekliyorumm RABBIM KIMSENIN KUCAGINI BOS KOYMASINNNNN senağlamasenağlamasenağlama

Canım o doktorla tecrübesi olanı duymadım su ana kadar ama 2 tane yakın akrabam ve kuzenimin gittigi tüp bebek doktoru<< Mustafa Bahceli Alman Hastanesi>> diebilirim !!Ablamın doktoru mustafa bahceli bünyesinde calısan bir sürü doktor war tabiki oda müdahale edior fakat sen bayana gözükmek istersen bayan da war ...Ablam tüp bebkle alman hastanesinde yaptırdı ve simdi 1 kızı 2 ikiz erkek bebegi war dier akrabalarımın birinin 1 kızı dierinin 2 ikiz kızı war canım yardımcı olur insallah !!! Allahım sanada nasip eder canım inşallahh ..Dene bide burayı arastır istersen !!!

canım merhaba.bende senın gıbı 3 yıllık evlıyım.ve 2 kez denedım tup bebek olmadı.gorusmek ıcın hakan beyın merkezıne gıtmıstım.kendısını ordum ama baska bı dr a muayene oldum.fakat sahsen ben o merkezı hıc mı hıccc sevmedım.cok soguk bı ortam vardı.ve tup bebek de psıkolojın cok onemlı,gıdecegın merkezde rahatlamak cok onemlı.benım hıc ıcım ısınmamıstı oraya.ve esıme de bana da sadece parayı dusunuyorlar gıbı gelmıstı.yanı boyle soyleyıp senın de kafanı karıstrmak ıstemem ama taa almanyadan gelcksn fıkrımı paylasarak belkı yardımcı olurum dıye soylemeye karar verdım.
sana ıstanbulda ıyı tup bebek merkezı olarak amerıkan hastanesı ve memorıalı onerırım.bu ıste en eskı ve en deneyımlı hastaneler.alman hastanesı de oyle ama alman hastanesı hakkında bıcok kısıden paracı olduklarını duydum. o yuzden bu 2 merkezı tavsıye ederım sana cnm.Allah hepımzn yardımcısı olsun

yagmurrr alman hastanesi istanbuldakimi canim ay cok sevindim yaaaaaa hem benim icinde iyi olr alman hastenesinde yaptirmam belki sigortamdan yarisini odetirimm bu arada ben istanbulda cok doktorla gorustum fiyat olarak bana kesin 9 milyar diyolarr bir denemelik sizlerin bilgisi varmi acaba

AYSHEN ayyyyy bende gecen gun hakan beyle telefonda konustumm ve randevu aldim 10. aya ama gercekten haklisin bencede hemen bana fiatini solemisti bule bule diye bende dedim ben sizden derdime derman istiom fiati soluyonuz dedim bana buda onemli demisti ay simdi yine kafam karisti ben sizlerin dedigi hastenelerlede gorusme yapayim en iyisi..o kadar caresizimki inanin fiati hic onemli degil dusundugum tek sey ya tutmazsa yani degerli bilinir doktorlara kendimi emanet etmek istiyorum rabbim herkese yardim etsin ins

cnm dedıgım gıbı hıc tavsıye etmıorum o dr.u bosver bence.seda sayan da bolbol reklama yapıo o kdr.tabıkı fıyat onemlı ama o bılgıyı dr degıl hastanedekı o bırımle ılgılı kısıler vermelı.dr un para ısıyle muhatap olması onun paracı olması demek bence.ztn merkezı gorsen anlarsın.
amerıkan da bulent urman,senaı aksoy memorıalda semra hanımı onerırım sana.bnm tup bebek ılaclarıyla 6 mılyarı bulmustu.ama ben pco hastası oldugum ıcın az dozda ılac kullandım.eger yumurtlaman azsa ılac paran daha fazla tutar ama yıne de 9 mılyarı bulcanı sanmam

sagol canim icim rahatladi hakketten bende saten korkuyodum yani guvenememistim hakan beyin konusma tarzindan gercekten hersey para canim sorun sendemi esindemi benim esimde bu daha cok zorlastiriyor galibaa :KK43:

bızde sorun bende cnm.ama oyle dusunme hıc bellı olmuyor kader kısmet meselesı tamamen.Allah onun gelecegı gunu ne zmn yazmssa o zmn gelıyor.bız sadece mecburen sebeperı yerıne getırıyoruz.o yuzden umıtsızlıge kapılma kaderınde varsa hemen olur,sorun kımde hıc onemlı dııl ınan

dogru diyosun canim suan 4 gunum gecti hala hasta olamadim ama hic mutlu olamiyorum olmayaci icime doguyor.. her ay bu boyle kendimi tup bebek tedavisi yaptirmadan olmayacak diye alistirmisim rabbim yardimcimiz olsun ya:KK43::KK43::KK43::KK43:

bu ıste en onemlısı stres ,kafaya takmak bılıyorsun.kendını ılla tup bebege ınandırırsan kendını o yolda buluyorsun kendımden bılıyorum.keske oyle yapmasaydım dıyorum sımdı.sende oyle yapma bence kendını kendılıgınden olacagına ınandr,pozıtf dusun,ılla tupe gıtcm dıye kendını sartlama lutfen
ben buu yaptım ve tupe gıttm sonucta ve 2 kere denedım olmadı.bu da cok hayalkırıklıgı oluyor sankı tupde olck gıbı hıssetmsm hep.keske dıyorum sımdı kafamı rahat tutsaydm,kendılgınden olck dıye ınandrsaydm kendımı

Inaniyorum Kurban Oldugum Allahimm Hepimizee Tum Isteyenlerin Yuzunu Guldurcek Kimsenin Kucagi Bos Kalmasin Insallah Rabbim Ikiser Nasip Etsin Hepimize Insallah

Tüp bebek merkezi seciminde en önemli noktanin merkez ve dr da kendinizi rahat hissedip hissetmediginiz olduguna inaniyorum... dr size güven duygusu veriyor ve rahatlatiyorsa sizin icin orasi dogru merkezdir...

merkezler hakkinda farkli görüsler olabiliyor.. birinin cok begendigini digeri hic begenmiyor...

en dogrusu siz tr ye gitmeden önce bir kac hastaneden randevu alin... hepsini gezin ve en rahat huzurlu hissettiginiz merkezde tedavinize baslayin...

unutmayin ... güven en önemli nokta !

cnm dogru diyosun guven en onemlisi ama ben burdaki doktorlara inan guvenemiyomm kac kere tedavi icin gittimm hamburgtaki doktorlara yani devamli maddiyat aciolar ister istemes insan soguyor yanii burdaki doktorlar bana yuzde 20 olabilir derken turkiyede yuzde 70 veriolar ama yinede tr gitmeden biraz daha arastircam tsk ederim cnm

yagmurrr alman hastanesi istanbuldakimi canim ay cok sevindim yaaaaaa hem benim icinde iyi olr alman hastenesinde yaptirmam belki sigortamdan yarisini odetirimm bu arada ben istanbulda cok doktorla gorustum fiyat olarak bana kesin 9 milyar diyolarr bir denemelik sizlerin bilgisi varmi acaba

Evet cnm İstanbul'da ama fiyat konsunda bisi diemicem ama dedigin fiyat civarlarındadır kesin cünkü islemin pahalı oldugunu biliorum !

ARKADASlAR Ben 3 seneLik evLiyim ve Bebegim oLmuyor 10.ayDa tup bebek icin turkiyeye istanbula gitcem Dr.hakan özörnek Seda sayanin Programinda cikiyOr devamli gecen gun aRadim randevu aLdim ama Nasil bir doktor biLmiyorum biLgisi oLan varmii :KK43: Birde burda oKuduguma gore bayanLarda sorun var gaLiba benim esimde sOrun var ....eger baska bir yerde bildiginiz tup bebek hastanesi varsa iyi bana yazarmisiniz yardimlarinizi bekliyorumm RABBIM KIMSENIN KUCAGINI BOS KOYMASINNNNN senağlamasenağlamasenağlama

sevgili arkadaşım eğer istanbulda yaşasaydım mutlaka amerikan hastanesi tüp bebek bölüm başkanı doç dr bülent urman'a giderdim tavsiye ederim internetten de araştır aşmış bir doktor ben çok tecrübeli ve insancıl buluyorum araştır beğenirsen gidersin:enbuyukkk:

Merhaba
Ben aşılama yaptırdım sonuç bekliyorum inşallah tutar ama tutmazsa İst da Amerikan Hastanesinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum
Seda Sayana çok para veriyorlar o merkezin reklamı için bence reklamlara kanma iyice araştır öyle karar ver o merkezi bende önermiyorum sana
Hadi hayırlısıyla gelde başla sende inşallahyerimseniben

eurofertil hastanesi hakan özörnek in olduğu hastane benim arkadaşım o hastaneye gitti reklamlara aldanıp daha muayene etmeden pko var sende demiş muayene etmiş bişey çıkmamış tabi yanılmışım filan demiş arkadaşım diyor hastane gibi değil poliklinklik gibi biyer çok igrenç biyermiş.. Arkadaşım anadolu yakasında olduğu için prof. cem fıçıcıoğluna yaptırdı şu an ikizlerine hamile bende avrupa yakasında olduğum için Nisa hastanesinde sibel aydın a yaptırıyorum çok memnunum çok hijyenik biyer ve psikolojik olarak insanı rahatlatıyo resmen terapi yapıyor.. Hayırlısı olsun inşallah tez zamanda olur bebişlerimiz.. 9 milyara çıkmıyor ben ssk olduğum için nisa hastanesine 2200 ytl ödedim ilaçlarında %20 sini ödedim 3000 ytl ye geldi..

alman hastanesi, amerikan ve merial semra hanım tecrubeli bu anlamda ,başarıları iyi.
ben arkadaşlarımdan öyle duydum ve hatta eğer ist . zeynep kamilde kadın doğum hastenesinde de şansını dene biraz zor orası duydum ama başarısıda iyi.Hem madden de yardım eder sizlere bir dr görüş onun kontrolunda olmak istediğini belirt ,türkiyeden sigortalı değilsin ,özel hastasın konuş anlaş ( onlarında böyle hastalara ihtiyaçları var)en azından ilaç ,kan kontrolleri falan daha ucuza gelir.Yoksa inan biykisel tedaviyede başla derim.

merhaba kızlar bende ilk eurofertile gittim görüşmeye içeri girdiğimde dr buyrun ne istiyorsunuz dedi sanki bakkala gelmişim bir ekmek bir süt diyesim geldi eşimle birbirimize baka kaldık bencede çok soguk bir yer üstelik bayan dr istemiştim bende tam benim adetimin 3. günü dr hanım izne çıktı bende oraya gitmekten vazgeçtim paylaşmak istedim

benim teyzemde ankara sevgi hastanesinde yaptırdı tuttu.ikizdi ama sonra biri düştü.sen istanbul bakıyosun ama belki ankaralılara yardımı olur diyorum.bide arkadaşlar izmirde önerebileceğiniz merkez varmı.tecrübe başarı ilgi alaka her yönden bilgileriniz varsa yazarsanız sevinirim

X