yardım bekliyorum sizden

asu_de

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
424
1
kızlar bi derdim yok hatta mutlu bileyim..yarın fakültede keple fotoğramız çekilecek mezuniyete az kaldı..konuyu neden buraya açtım çünkü az zamanım var ve burda daha çok kişi okuyacak

saçlarım röfleli omuz hizamda maşa mı yaptırmalıyım başka bişey mi sizce büyük ihtimal çoğunlık maşa yaptırır

2 elbise arasında kaldım biri siyah mini..biri saks mavisi ve dizüstü..foto koyamıyorum ama buğday tenliyim nasıl giyinmeliyim saçımı nasıl yapmalıyım çok heyecanlıyım fikirlerinizi bekliyorum

ojede sanırım kırmızı olmalı

Son düzenleme:
Görmeden bisey söylemek cok zor ama ilk olarak hangisinin daha cok yakistigina karar vermelisin mini etekle gün icinde rahat edebilir misin iyi düşün muhafazakar değilim ama ortamına göre bazen açık giyinmek beni tedirgin edebiliyor saks mavisini giymeyi düşünüyorsan asla kırmızı oje sürme derim abartli ve göz yoran sıklıktan uzak bı görüntü oluyor bana göre french yapmalisin..siyah elbiseyi giyecekseniz french ya da koyu bordo bı oje olur ama yine kırmızı değil..düz sac her zmn tercihimdir ama iddali görünmek istyrsnz masadan ziyade kırık fön yaptrblrsnz illa dalgalı olsun derseniz..

Görmeden bisey söylemek cok zor ama ilk olarak hangisinin daha cok yakistigina karar vermelisin mini etekle gün icinde rahat edebilir misin iyi düşün muhafazakar değilim ama ortamına göre bazen açık giyinmek beni tedirgin edebiliyor saks mavisini giymeyi düşünüyorsan asla kırmızı oje sürme derim abartli ve göz yoran sıklıktan uzak bı görüntü oluyor bana göre french yapmalisin..siyah elbiseyi giyecekseniz french ya da koyu bordo bı oje olur ama yine kırmızı değil..düz sac her zmn tercihimdir ama iddali görünmek istyrsnz masadan ziyade kırık fön yaptrblrsnz illa dalgalı olsun derseniz..

Ben röflede maşayı pek beğenmiyorum, düz saç daha iyi duruyor sanki. Hem zaten çoğunluk maşalı yaptıracak saçlarını bence sen düz yaptırırsan daha güzel gözükür.

X