• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yardım bekliyorum:) saçlarım bakır turuncu oldu

Dolcissimo

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
471
92
643
mrb ben saçımı karamele boyattım önceden de karameldi fakat aralarda ton farkı vardı kuafor çok az açtı ve canlı bi karamel olcak bu kez dedi ama istediğim gibi olmadı bakırımsı turuncu oldu kuaforu aradım gel cilayla düzeltiriz dedi fakat internette okudum cila turunculuk verıyomuş ben saçlarımın 1-2 ton koyu olmasını istiyorum saçım nerdeyse hürrem sultanın saçı gibi oldu ve bana yakışmadı pazartesı de çok önemli bi buluşmam var erkek arkadaşımla 1 haftadır görüşemiyoruz pzt inş görüşcez nolur yardım edin

cnm bır resım koysan da yorum yapsak ıyı olur du..eger turunculuk ıstemıorsan kullu kumral boya zaten karamellıgını almaz sadece turunculugu alır hafıf sarımsı ısıltı verır

buluşmadan 1gün önceden kendin boya istediğin renge.açtırmışsın zaten canım akıcak zamanlada istediğin renge tekrar boyarsın tam tutar.madem yakışmamış en mantıklısı bu diğer türlü bişi yapamazsın saçın yanar ve takrar dönmek istediğinde zor olur açtır falan iyice yorulur saçların...

canım palette altın pırıltılı toffee,yada açık kahve tonlarında boya.boyayı bekleme süresinden daha kısa tut,ama fazla yedirmeye her yerini boyamaya özen göster.hepsi aynı ton ve istedigin renkte olacak.senin karamllerin de zamanla arada ışıltı halini alacak

Canım saçın pigmentlerinde mavi ve kırmızı varmış ve kırmızı ilk kattaymış. O yüzden saçlarımızda çok kızıllık oluyormuş şimdi kahverengilerden bi boya seç kendine ama açık bir renk olmasın içine 100gr mvi boya koy ve karıştır mavi saçın kırmızısını alıyor. Benimde başıma gelmişti kuaföre danıştım. o şekilde boya saçından bakırlığı atacak fakat 3 hafta sonra tekrar boya. Çünkü kızıllıklar boya aktıkça ortaya çıkabilir.
mrb ben saçımı karamele boyattım önceden de karameldi fakat aralarda ton farkı vardı kuafor çok az açtı ve canlı bi karamel olcak bu kez dedi ama istediğim gibi olmadı bakırımsı turuncu oldu kuaforu aradım gel cilayla düzeltiriz dedi fakat internette okudum cila turunculuk verıyomuş ben saçlarımın 1-2 ton koyu olmasını istiyorum saçım nerdeyse hürrem sultanın saçı gibi oldu ve bana yakışmadı pazartesı de çok önemli bi buluşmam var erkek arkadaşımla 1 haftadır görüşemiyoruz pzt inş görüşcez nolur yardım edin

Back