yardım bekliyorum lütfen...

Sabah sizin mesajnızı görünce sonuçların açıklandığını öğrenmiş oldum. Teşekkür etmek istedim. Kardeşiniz için hayırlısını dilerim. Bu hayatta öğrendiğim şeylerden biri de insan sevmediği işi yapmamalı. Başarılı olamadığı gibi, mutsuz oluyor ve çevresini de bunu yansıtıyor. Ve elbette sevmediği bir işi iyi yapmakta zorlanacağı için maaşını ne kadar hakettiği de tartışılabilir. Bence kul hakkına bile girme ihtimali olabilir.

Bence bir sene daha hazirlansin onemli olan istedigi bolumde okumasi cocugun.. Bir yil daha hazirlanmak kayip olarak gorulmemeli bence oyle dusunuyorsaniz.. Okul oncesi onu atamasi zor bir bolum ve bir erkek olarak da gercekten bu bolumu sevip sevmedigini kendi kendine sorgulamali kardeşiniz.

Bende cocuk gelisim okudum 3 yilda calistim erkek bi ogretmen de vardi farkli bir okulda hicde sorun etmiyordu ama inanin cokkkkk fazla sabri olmasi gerekiyor minicik meleklere kizip kusemez haliyle okymak istemiyorsa zorlamayin meslek bu bir omur sonucda :)
bilgisi olmadığı ve annemin tavrı yüzünden istemiyordu.ama burda paylaşılanları ona söyleyince heveslendi.hele de maaş kısmını ve tatili duyunca :) başaracaktır diye düşünüyorum..

Atamasi sinif ogretmenliginden daha kolay olur yıllarca beklemez en azından atanayim diye. Hem ilkokul hem okul öncesi ogretmen var cevremde okul öncesinin çok daha kolay ve eglenceli olduğunu soyluyolar

Atamasi sinif ogretmenliginden daha kolay olur yıllarca beklemez en azından atanayim diye. Hem ilkokul hem okul öncesi ogretmen var cevremde okul öncesinin çok daha kolay ve eglenceli olduğunu soyluyolar
evet benim aldığım yorumlarda o yönde.iyi bir bölüm olduğunu zaten biliyordum yapılan yorumlarla emin oldum.şimdi yapılması gereken tek şey annemi bu bölümün güzel bi bölüm olduğuna ikna etmek.kardeşimi aradım tatillerini maaşını filan söyledim.çok mutlu oldu.ama çocuk hala diyoki"annemede anlat bunları sonra bana trip atmasın"
annem çok sorun yapıyo ya.ama bilmediği için ve güvendiği insanlardan onay gelmediği için.şimdi dayılarım arayıp "ooo çok güzel bölüm çok iyi olmuş"deseler annem havalara uçar söyledikleri düşündükleri hemen değişir...olan bize oluyo işte....

Gecen yil meb ogrtemen ihtiyac listesinj yayinlamisti ve orada sinif ogretmenligi ihtiyaci son siralarda okul oncesi ilk siralardaydi ne kadar sansli oldugunun farkinda degil sanirim hem sinif ogretmenliginden kpss ile atnmak cok mu kolay allah askina bence anneniz hic uzulmesin kardesinizin yolu da acik olsun

Gecen yil meb ogrtemen ihtiyac listesinj yayinlamisti ve orada sinif ogretmenligi ihtiyaci son siralarda okul oncesi ilk siralardaydi ne kadar sansli oldugunun farkinda degil sanirim hem sinif ogretmenliginden kpss ile atnmak cok mu kolay allah askina bence anneniz hic uzulmesin kardesinizin yolu da acik olsun
çookk teşekkür ederim.Allah sizinde gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin inşallah...

X