• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım beklıyorum arkadaslar cunku benım danısacagım bır doktorum yok

burcu_ege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
155
6
96
40
Bursa
su beslenme konusu yıprattı benı valla sureklı net ten arastırıyorum bıde sızlere danısıyım dedım benım sureklı gıttıgım bır doktor yok malum hayat satları devlet hastenesıne gıdıyoruz tabı ordada fazla ılgılenmıyorlar ya bebegım 5aylık oldu sutum az bende annemın bana onerdıgı gıbı yapıyorum ama dogrumu yapıyorum bılmem bebegım sabah uyandıgında aptamıl devam maması verıyorum oglen tarhana corbası seftalı puresı verıyorum 7.30 8 00arası mılupa muhallebı verıyorum aralarda benı emıyo ne dersınız dogrumu yapıyorum baska onerılerınız varsa yardımcı olabılırmısınız:teytey:

benim bebeğim de 1 hafta sonra 5.ayını dolduracak. hala anne sütü ile devam ediyoruz. doktorumuz eğer 500 gr dan az almış ise ek gıdalara başlatacak. 500 ve üzeri anne sütüne devam dedi. kilomuzda çok yüksek değil üstelik geçen ay ancak 6500 olmuştu.

geçtiğimiz haftalarda bende sütüm azaldı diye muhallebi ve meyve suyu azar azar vermeye başlamıştım oğlum daha az emmeye başladığı için hemen sütüm azaldı. şimdi hiçbirşey vermiyorum sütüm çoğaldı tekrar.

senin bebişinin kg alımı nasıl? eğer iyi ise o çorbave muhallebiyi tadımlık ver sadece derim.

merhaba canim merak etme bence bebegini cok güzel besliyorsun.benimkizimda yakinda 5.ayini tamamliyacak bende yavas yavas veriyorum degisik tatlarida ögrensin diye.

benim bebeğim de 1 hafta sonra 5.ayını dolduracak. hala anne sütü ile devam ediyoruz. doktorumuz eğer 500 gr dan az almış ise ek gıdalara başlatacak. 500 ve üzeri anne sütüne devam dedi. kilomuzda çok yüksek değil üstelik geçen ay ancak 6500 olmuştu.

geçtiğimiz haftalarda bende sütüm azaldı diye muhallebi ve meyve suyu azar azar vermeye başlamıştım oğlum daha az emmeye başladığı için hemen sütüm azaldı. şimdi hiçbirşey vermiyorum sütüm çoğaldı tekrar.

senin bebişinin kg alımı nasıl? eğer iyi ise o çorbave muhallebiyi tadımlık ver sadece derim.

bebesım sımdı 7.300fakat ayda sadece 200 300gr alıyo hatta 3.ayında hıc almamıstı 200gr kaybetmıstı

canım benimde bebeğim 5 aylık bende aynı senin gibi yapıyorum sadece sabahları anne sütü veriyorum ben devam mamasını akşam 18:00 gibi muhallebi yapıp veriyorum çorbayada iki gündür azar azar tarhana çorbasıyla başladım yavaş yavaş artırıyorum daha sonra sebze çorbasına geçecğim dr. kontrolümüzü bekliyorum ona göre hangi sebzeleri vermem yada vermemem gerektiğini öğrenip sana yine yazarım biberonla hiç bir şey vermiyorum emmeyi bırakmasın diye

canım benimde bebeğim 5 aylık bende aynı senin gibi yapıyorum sadece sabahları anne sütü veriyorum ben devam mamasını akşam 18:00 gibi muhallebi yapıp veriyorum çorbayada iki gündür azar azar tarhana çorbasıyla başladım yavaş yavaş artırıyorum daha sonra sebze çorbasına geçecğim dr. kontrolümüzü bekliyorum ona göre hangi sebzeleri vermem yada vermemem gerektiğini öğrenip sana yine yazarım biberonla hiç bir şey vermiyorum emmeyi bırakmasın diye

sagol canım benı tekrar bılgılendırırsen cok sevınırım muhallebı nasıl yapıyosun ben bugun bır tarıf buldum pırıc unu ve devam mamasıyla yapılan onu yapmayı dusunuyorum cunku mılupanın kılerı fazla begenmedı oglum senın muhallebın nasıl

ek gıdalara başlamakla doğrusunu yapmışsın o zaman
bizde büyük ihtimalle haftaya başlayacağız gibi gözüküyor

Back