• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık YARDIM! BEBEK ARABASI KRİZİ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ballporsugu

Sabrediyoading..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2019
84
63
8
Merhaba hanımlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Doğum yaptım, bebeğim 2 buçuk aylık oldu ve halâ bir bebek arabası alamadım sık sıkta hastaneye gidiyoruz bir araba şart oldu artık. Eşim askeri personel her yere yalnız gitmek durumundayım o yüzden hafif, kullanımı kolay, bagaja sığan birşey olmalı. Üst limitim 1500, tüm marka model önerilerinize açığım, işin içinden çıkamıyorum araştırmakla:işsiz:

Merhaba hanımlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Doğum yaptım, bebeğim 2 buçuk aylık oldu ve halâ bir bebek arabası alamadım sık sıkta hastaneye gidiyoruz bir araba şart oldu artık. Eşim askeri personel her yere yalnız gitmek durumundayım o yüzden hafif, kullanımı kolay, bagaja sığan birşey olmalı. Üst limitim 1500, tüm marka model önerilerinize açığım, işin içinden çıkamıyorum araştırmakla:işsiz:
E bebek de canyon modeli var çok kullanışlı

Kimsenin çok memnun kaldığı öneririm diyeceği bir bebek arabası yok mudur yahu:kızgın:

Back