yardım...bebeğim çok öksürüyo

selocan16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
65
0
bu konuyu hastalıklar topiğine yazmam gerekliydi ama acil yardım lazım arkadaşlar oğlum 4 gündür hasta burnu tıkalı dr götürdük ama kendi dr yoktu başka dr baktı balgam sökücü verdi burnu için serum fizyolojik kullanıyorum ama öksürüğü kötü oluyo özellikle gece yatarken fazlalaşıyor vicks falan sürüyorum sırtına sıcak bez koyuyorum biraz geçiyo yine devam ediyo yarın kendi dr götürcez büyük ihtimal antibiyotik vercek bende antibiyotiğe sıcak bakmıyorum bi önerisi olan varmı öksürükle ilgili

benım oglum bır bucuk yasında benımkıde gece cok oksuruyor...ben kasıkla ballı lımon verıyorum ıyı gelıyor

öksürük için neden antibiyotik veriyor doktorunuz anlayamadım açıkcası??

ben benical öksürük şurubu ile 2 günde kesmiştim öksürüğünü

öncelikle kuzuna geçmiş olsun canım.
bende neden antibiyotik verildiğini anlayamadım. neyse yorum yapmayacağım bu konuda ..
doğal yöntemleri kullanabilirsin ..
zencefil bal ( katkısız bal olmalı - bu kavanoz ballarından hiçbiri olmaz ) limon
çörek otu gibi

teşekkürler lelal ama ben 1 yaş altı için balı zararlı biliyorum o yüzden vermiyorum birde gittiğimiz dr geçmezse gelin antibiyotiğe başlarız demişti bugün kendi dr gitcez bakalım ne dicek gelince yazarım neden antibiyotik veriyolar bende anlamadım

canım ben de bal için zararlı diye biliyorum
bunu bana doktorumuz önerdi
her zaman çocuğa hastalandığı zaman ilaç vermek iyi değil bağışıklığını azaltır o yüzden alternatif tıpa da yönelmek lazım dedi. bizde alerjik astım bronşit var .. düşün yani sürekli ilaç kullanmak zorundayız.
bal için ise eğer güvendiğiniz, arının direkt bal yaptığı hiç bir uygulamaya tabi tutulmamış bal bulabilirsen bu karışımlarda ilaç olarak kullanabilirsin demişti. ama hani şu ünlü markaların ballarını falan kesinlikle önermiyor . her ne kadar onlar işlnemmeiş falan densede mutlaka bir aşamadan geçiyor o yüzden asla 1 yaşından önce verme dedi.

bir bas sogani dorde bolup bir gece kavanozda bekletince suyu cikiyormus (cikiyormus diyorum cunku hic cikarmayi beceremedim) daha sonra bu suyu balla karistirip icirince oksuruge cok iyi geliyormus.

dedigim gibi hic soganin suyunu cikarmayi beceremedim ama becerseydim ogluma mutlaka yapar icirirdim. her hastlanista ilaca sarilmaktansa dogal seyleri daha cok seviyorum ben.

bugün hayırlısıyla kendi dr gittik çokta iyi etmişiz önce gittimiz dr gitseydik hemen antibiyotik vercekti heralde öle demişti meğer diş sıkıntısı çekiyormuş yavrum dr dediki diş çıkarma sürecinde grip olabilir hatta bronşit bile olabilir dedi bu balgam söktürücü ilaçta öksürüğü artırıyormuş şükürki oğlumun ciğerleri temiz çıktı gribide geçmiş sadece çok ağrısı olursa dedi dr ağrı kesici şurup ver diş yerlerinede jel sürüyorum bende doğal ilaçlardan yanayım bitkiler dahaiyi ama bebeğim henüz ufak lduğu için ballı karışımlar veremiyorum yakında 1 yaşımıza gircez inş ozaman daha rahat verebilirim birde soğan suyu çıkaramayan arkadaşım rendenin ince tarafıyla rendeleyip süzersen sanırım suyunu elde edebilirsin amaben soğan suyunuda ilerde veririm heralde bende hazır kavanoz balı kullanmam lelealcim bizim arkadaşlar doğudan kars balı getiriyorlar ondan alırım pekmezimizde memleketten ev yapımı işte öle

kızlar bebeklerinizin göğsüne bal sürebilirsiniz.biraz bulaşkan zahmetli ama gerçekten işe yarıyor.konu açılmışken bal yaraların üzerine sürüldüğündede iileştiriyor.enfeksiyonuda alıyor.aklınızda bulunsun

soğuk buhar makineler işe yarıyor, bulunduğu yerde açarsan rahatlatıyo bebekleri..
bizimde boğazmız iltihap oldu ateş yükseldi mecburen antibiyotik verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…