Saç Rengi ve Saç Boyama Yardım Bal Köpüğü???

• Konu Sahibi Konu Sahibi ihihi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

ihihi

Ziyaretçi
slm kızlar saçlarımı en son palette toffee ile boyamıştım yaklaşık 2 ay fean oldu ama ben biraz daha açık bi renk istiyorum yani çağla şikelin saç rengi gibi felan biraz arastırdım bazı arkadaslar palette kahve köpüğü ile neva colours sarıyı karıstrıp bu rengi elde ettiklerini sölemişler bide Loreal Casting Creme Gloss 730 Saç Boyası - Bal Köpüğü die bi boya gördüm sizce hangisiyle istediğim rengi yakalarım yada bahsettiğim boyaları kullananlar warmıdır yardım ltfena.s.

lorael casting amonyaksız bir boyadır yani senin istediğin renk kendi saçından açık bir renk olduğu için hiç onla uğraşma amonyaklı bir boya kullanmalısın, neva coloru kullanma o altın sarısını kullandım ben de saçımın altı koyu üstü açık felaket bir şey oldu kahve köpüğü rengine palette kataloğundan baktım geçen gün senin istediğin renkle hiç bir alakası yok böyle nasıl desem kirli bir sarı gibiydi sen karamel renk istiyorsun değil mi voila 8.8 açık karamel yada palette naturals 7.5 var halihazırda karışım yapmana gerek yok ki ama onların içindeki peroksiti değiştir 6 lık yerine 9 luk kullan o zaman çok daha iyi bir sonuç alırsın hem saçının dipleri de koyu kalmaz benden sana tavsiye

yani aslında rengin adınıda tam olarak bilmiyorumki mesela çağla şikelin saç rengi diyim en uygunu o sanırım bal köpüğü diye geçiyor

zemin çok açık olmadığı için dediğin boyalar biraz koyu kalabilir diye düşünüyorum ama :S biraz daha sarıya kacıya aslında istediğim renk genede çok sağol.. ya kızlar yokmu baska fikir verecek yada bu boyaları deneyen

koleston gizemli kahve karamel oluyo

kızlar çağlanın saç rengi tam olarak karamel değil ama sanırım dimi daha bi sarımsı duruo böle

değil çünkü çağlanın kendisi de kızıllıklarından kurtulmak için küllü bir renge boyattığını söylemişti geçen gün dikkat edersen artık karamel gibi değilde küllü sarı gibi duruyor peki senin saçın şu anda ne renk gibi
eğer koyuysa zaten açman lazım saçının rengini

canım benim saçlarım kahve açık bi kahve ama karamele dönük yani ilk boyadıımda güzeldide simdi uçları felan sararmya başladı iyce diplerdende çıkıo koyu koyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…