siyah boya vardı palette röfle setiyle açtım kendim sarı turuncu gibi bir renk oldu oryalle açılmış gibi onun üstüne kumral boyadım bütün turunculuk felan kapandı eğer saçınızda yıpranma yoksa palette röfle seti kullanabilirsinz daha açık renk olması için yada başka açıcılar var palette yada kolestonun açmak istemiyorsanızda önce loreal 7 boyayın o kızıllık turunculuk neyse kapansın sonrada renk koyu olursa 8 numara 9 numara beyendiğiniz sarılara geçersiniz turunculuk olmasın diye içine çok az küllü rengindende katın ben lorealden memnundum küllü boyalarındanda ama küllü renkler bana soluk geliyor doreler bakırlar çok daha iyi aslında bakırı önce sevmedim ama sonra benimde hoşuma gitti şimdide yoğun bakıra boyadım çok daha güzel oldu zemin kumral tonlar olduğu için öyle hürrem saçı gibi felan değil doğal bir bakır oldu tabi bakır turuncu yansımalar olyor ben seviyorum siz böyle turunculuk olmasını istemiyorsanız ya sonu 0 olan boyalar yada içine sonu 1 olan boya katmalısınız mesela 7 kumral diyelim içine 7.1 küllü kumraldan katacaksınız ki turunculuk olmasın ama lorealin 7 si için gerek yok gerçekten hiç turuncu yapmıyor sarımsı birşey oluyor