Saç Rengi ve Saç Boyama YARDIM bal köpüğü tutar mı arkadaşlar

ojeoloji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
92
0
86
saçlarımın resmini 2. sayfada ekledim arkadaşlar saçımı açık kumral saçtan kendi rengime döndiriym dedim boyama derdi olmasın diye akmıştı boya çünkü adam saçlarımı simsiyah yaptı haliyle perişan oldu aktırttım iyi bir kuaföre çok şükür çok fazla krıılmadı saçlarım ama boyatmadım aktırınca üstüne dinlensin istedim şua saçlarım dadeğişik oldu yani koyu tabi ama kzııllar var kahveler var dipleri biraz daha açık falan çok kötü değil ama böylede kalmak istemiyorum sizde bal köpüğüne boyarsam saçım çok farklı bir sonuç verirmi illa kuaförün boyamasımı gerkyo açmasımı gerkyo tekrar :S bilen arkadaşlar bir yardımcı olsunlar birde bal köpüğü çok mu açık boyayanlar var mı kahve köpüğü daha mı güzel yada hani kızııllık ve turunculuk olurmu çok tuaf
şimdide küllü sarı nasıl olur diye düşündüm boyayanlar var mı acaba yeşilimsimi olurum bu seferde tutarmı acaba bu saça

Son düzenleme:

saçınızda zaten suan kızıllık bakırlık var kahvelik var diyorsunuz bal köpüğü yaparsanız dahada facia olur iyice kızıllaşır haberiniz olsun rengin tamemen küllenmesi lazım yoksa o turunculuk hep çıkar kurtulamazsınız bence şöyle yapın küllü kumrala boyayın daha sonraki boyamada duruma göre isdiyorsa saç gene küllü boyayın 1. boyamadan sonra kızıllık turunculuk kapanmışsa isdediğiniz renk boyaya küllü kumral mutlaka katın bunun yolunu buldum saçınızı özellikle kahve tonlarında boyayanlar tep turunculukdan şikayetçi bunuda aldığımız boyaya yarım tüp yada daha az küllü boya karışdırılırsa çok hoş turunculaşmayan saç rengi elde edersiniz yani balköpüğü rengi isdiyorsunuz buna bile küllü boya katın küllü boya işi yapan her bayanda evinde mutlaka boyasına karşdırmak için bulunmalı

çok teşeşkkür ederim canım şimdi bakınıyodumda küllü sarıda çok güzel bir renkmiş ama bana tutarmı işte sorun orda istediğim renk olurmu yeşil falan diyolar :S yeşilleşirmi acaba kzııl turuncu istemyorum derken birde yeşil olursam buna bir fikrin var mı canım

bu resim boyanın 2.gününde cekildi yıkadıkça acıldı
ama sen kızıllık var diyorsun bal köpüğü deneme
yada düzgün bir kuaföre git riske girme

bu resim boyanın 2.gününde cekildi yıkadıkça acıldı
ama sen kızıllık var diyorsun bal köpüğü deneme
yada düzgün bir kuaföre git riske girme

doğru diyorsunuz renkten renge atlıyorum ama küllü sarı boyasam nasıl olur acaba ki sizde bi fikriniz vamrı yeşillenir mi bu seferde tutarmı küllü sarı küllü kumral falan acaba

doğru diyorsunuz renkten renge atlıyorum ama küllü sarı boyasam nasıl olur acaba ki sizde bi fikriniz vamrı yeşillenir mi bu seferde tutarmı küllü sarı küllü kumral falan acaba

saç boyaları hakkında fazla bilgim yok yeşillenir mi bilemem canım
ayrıca ben bal köpüğünü akmıs balyajımın üstüne yapmıstım kumraldı arada sarılarım vardı

saç boyaları hakkında fazla bilgim yok yeşillenir mi bilemem canım
ayrıca ben bal köpüğünü akmıs balyajımın üstüne yapmıstım kumraldı arada sarılarım vardı
anladım canım benim güzel olmuş of bu saç işi ne zor bende saçlarımın rengini ekliyim bir gör istersen

tamam bakarız kk da sactan anlayan cok üye var yardımcı olurlar

turunculuk olur kahve köpüğünü bilmiyorum saçınızın resmi olsa daha iyi olur ama sarı yansımalı kumral düşünürseniz küllü renge gerek kalmadan loreal 7 kumral çok güzel kapatıyor farklılıkları çok koyuda değil denediğim bir boya ben küllü renkleri pek tavsiye etmiyorum ama kullanırsanızda boyuyacağınız rengin içine çok az katıp kullanın derim saçın durumuna göre bir dahaki boyamada kullanıp kullanmıyacağınıza karar verin ama üst üste küllü boyanınca saçta o istenmeyen yeşillik olabiliyor eğer saçınız çok koyu değilse 1-2 ton açığına sarıda olabilir tabi saçınızın tonuna bağlı

saçım koyu biraz ya yani şu anki rengi resim ekledim canım bak istersen bir

sacların cok güzelmiş masallah ben olsam kuaföre gider boyatırdım
zarar görmesin iyice

sacların cok güzelmiş masallah ben olsam kuaföre gider boyatırdım
zarar görmesin iyice

teşekkür ederim canım işte akıttırdım renk böyle kaldı bakalım boyatıcam yüzde doksan ama renk seçimi beni öldürcekkk

Son düzenleme:
rica ederim
beyaz tenlisin acık renkler gitmez sana
bal köpüğüne boyatabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…