Saç Rengi ve Saç Boyama yardım bakırdan bal köpüğüne nasıl done bilirimmm

alessi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
41
0
96
Hatay
arkadaslar saclarım bakır tarcındı sonra bal kopugune boyadım ama tutmadı kızıl bir renk oldu bu renkten bal kopüğüne nasıl cevırebılırım lutfen yardımcı olunnEki Görüntüle 134655

saç rengin bence harika
teninin rengini göremedim sana yakışıp yakışmadığını bilmiyorum ama ben bayıldım

bal köpüğüne boyasan da kızılların kapanması çok zor canım. ya ilk önce kızılları kapattıracaksın yada uzun bi süre üst üste bal köpüğüne boyayacaksın zamanla kendiliğinden kaybolacak

cnm saç rengin süper bal köpüğü için bi kaç kez kolestonun küllü sarılarıyla boyarsan elde edersin...

saç rengin süper neden değiştiriyorsun ki ben de boyamıştım tarçın bakırı sonra üzerine vital altın sarısı ile boyamıştım renk biraz daha açılmıştı çok güzel olmuştuu

teskkur ederim kızlar bal kopugunu cok ıstıyodum ama sayenızde vazgectimm:)

bende istiyorum bu renkteen

saçlarım fındık kahvesi

bana da yardım:))

merhaba canım benmde saç rengim buna yakın ama bu bakır tonunu bir türlü tutturamadım. hangi renklerle boyadın acaba?

kızlar ben önce bakır tarcına boyadım daha sonra ustune 2 ay gıbı bır sure sonra bal kopugune boyadım ortaya bu renk cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…