Saç Rengi ve Saç Boyama Yardım ! Bakır Saçla İlgili !! :(

nannan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
27
0
36
Antalya
selam arkadaşlar sizlere birşey danışmak istiyorum ben bugun gidip boya aldım ama henüz boyamaya cesaret edemedim neden hemen anlatıyorum. saçlarım neva colorun 8-44 üydü tam bakırdı yani ben üstüne palettenin kızıl gecesine boyadım tabiki aktı şuan kahverengi gibi oldu. ve ayrıca diplerim çıktı ben gene palette dekuxun 2 tane boyasını aldım
1) açık olan diplerim için 6-70 kahve bakır
2) diplerimden koyu olan boyalı saç uçlarım için 7-77 yoğun bakır

şimdi soruma geliyorum saçlarıma açıcı sürmek istemiyorum çünkü 2 kere yediler yavaş yavaş yapmak istiyorum ama bunları boyayınca en azından biraz renk farkı olur mu yani uçlara aldığın 7-77 biraz da olsa açar mı saçlarımı ? şimdiden teşekkürler herkesi öpüyorum

tamam canım yarın gündüz gözüyle çekip koyayım ama ben tam girsin boya demiyorum en azından 1 ton bile kırsa yeter.

saçlarını bu kadar boyayla yıpratma bence ben kıyamıyorum saçlarıma öyle çok boya yaptırmaya.. çok zararlı.. zevk uğruna ayda 2-3 kez saç boyatıyolar. çok kötü.. ben yılda 2 kez zor boyatıyorum yani

ahh ahh sen onu bide bana sor kendi doğal saçlarım orta kumral hoşuma da gider ama bi hastalık varki bende düşman başına vermesin !! saçlarımı boyamadığım zaman yani kendi saçım diplerden çıkınca pul pul dökülüo kafa derim saç uzadıkça kalkıo ufak da değil bazen fındık kadar olduğunu biliyorum. o yuzden boyuyorum ne yaptıysam fayda etmedi

selam canım...tam zamanında açmışsın konuyu :))
temmuz başında saçlarımı sonbahar kızılına boyamıştım ve sonrasında tatile çıktım.güneş ve denizden ne renk kaldı ne de parlaklık.sadece 1 haftada acayip matlaştı
ve kahverengi gibi bir renk oldu çok canımı sıkıyordu....bu akşam markette alışveriş yaparken boyalara takıldı gözüm ve palette deluxe yoğun bakır aldım
ve 2 saat önce boyadım....ve çokk memnun kaldım
eşim de bende çok beğendik...şiddettle tavsiye ederim

selam kızlar ben bugun bütün gün temizlik yaptım ve banyo yapacağım için saçlarımın resmini çekemeden boyadım saçımı ama tık bile demedi bir ton bari kırılsa idi ama yok diplerimi allahtan koyu renk almıştım çok açılmadı diplerim altlardan birazcık açık oldu ama o 7'li rakam bile açamadı biraz olsun saçımı !! canım çok sevindim seninkinin tuttuğuna ben hüsrana uğradım yarın saçlarımı düzleştiricem resmini koyarım akşama. saç boyamak zor zanaat muhterem sevgiyle kalın :*

arkadaşlar son 20 günüm kınaya saçımı bu renge boyamayı düşünüyorum ama şimdiki saçım kızıldı ama kükürtlü suya girdim aktı bakır gibi oldu ne renk boyasam bu tonlar çıkar

kükürtlü su dediğin şey ne canım ? bide öncelikle küllü renkleri seçmelisin bence bakırlığı alsın diye.boyayacağın renkte kızıllık bakırlık olmamasına dikkat et.biraz altın parıltılı toffee diye bi boya var ona benziyo.

erzincanın kaplıca suyu kükürtlü de canım :) yardımcı olduğun için sağol açık kumral ile küllü açık sarı yı karıştırsam olrmu bu rankten daha açık düşse daha iyi olur...

tam olarak bunu yakalamk için üstüne röfle attırman gerekir ama. küllü açık kumral ve küllü açık sarı yap canım açık istiosan ve her şekilde küllü kullan.dipten kendi saçların uzadımı peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…