• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Yardım Bakarsanız Sevinirim..

bgirldie

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
48
0
286
İstanbul
Merhaba kızLar benim saçLarım aslında uzun fakat katLı kesimi oLdugu için önden bakınca kısa gözüküyor bende ensemın hemen üstüne 1 tane 3Lü çıt çıt takıp o saçları öne alıyorum ama iyice yıprandı ve sürekli takıp çıkarmaktan bıktım bu yüzden boncuk kaynak yaptırmayı düşünüyorum ama sadece enseme 3lü çıtçıt kadar sizce kaç tane boncuk saç yeterli çünkü gitti gidiyordan almayı düşünüyorum :)

çıt çıtlarında ortalama kaç tane kaynak yapılcak saça denk geliyorsa okadar saç alıp taktırabilirsin..Bende öyle yapıcamm mesela.. snde kocaelindeymişsn hem :)

daha önce hiç boncuk kaynak görmedm tane oLarak yani internetten baktım ama kestiremedim 1 boncugun ne kdar saça denk geLdigini snce 25 yeterLimidr :)

Normalde kuaförler 100 ile 150 adet arası kullanıyor..Ama sen artık kendi saçına kaç tane uygnsa okdr kadar al cnm...
işte resmiini ekliyorm 1 tane boncuk kaynak saçın
BONCUK-KAYNAK-100-GERCEK-HAM-SAC-0-90-KRS__17226582_1.jpg

her birisinde bu kdr vr cnm

yardmcı olabildiysem ne gzl,,,ımmm bide bnada ö.m atarmısınn hangi site olduğunu rica etsem opuyorumnanaktan

Back