Saç Şekillendiriciler Yardım -- Babyliss D121e Saç Kurutma Makinesi

Papato

hiyerarşi değil hıyararşi
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
1.087
1
116
Ankara
Kızlar ben bu makinayı almayı düşünüyorum, kullananlar veya bilenler varsa yorumlarını yazabilir mi? Hacim difüzörüyle vigo aynı şey mi? ben daha önce kullanmadım bu vigoyu. Saçlarım kıvırcık ( su dalgası gibi daha çok) Vigo işe yarar mı? Nasıl kullanabilirim?

açıkçası bayb lys hiç bir urununu sevmıyorum saç duzleştırıcısı ve vıgosu var bende ama hiç memnun değilim

resmini ekleyim dedim ürünün. merak ediyorum yorumlarınızı.

açıkçası bayb lys hiç bir urununu sevmıyorum saç duzleştırıcısı ve vıgosu var bende ama hiç memnun değilim

sevmeme nedeni nedir? bide bu vigonun kullanımını ve sonucunu merak ediyorum nasıl oluyo?

Merhaba ,
Ben bunun üst modeli olan Babyliss D161E Expert ionıceramıc Saç Kurutma Makinesini 1 yıldır kullanıyorum.Yorumum ise mükemmel ötesi,iyiki almışım,benim elim ayağım şu anda.Bir de babyliss 25 mm nano seramic maşası var.Her ikisinden de çok memnunum.Babyliss ürünleri gerçekten çok kullanışlı.
Yalnız alacağınız bu ürün yerine aradaki az fiyat farkını ödeyip üst modellerden alırsanız iyi edersiniz.Difüzörü de kullanışlı ayrıca.

evet maşası var bende gerçekten iyi.

bu üst modelin farkı ne onu merak ettim? ?

benim internetten baktığım bu modelde difüzör, fön başlığı diyo bide 1900 w yazıyo sadece.

evet maşası var bende gerçekten iyi.

bu üst modelin farkı ne onu merak ettim? ?

benim internetten baktığım bu modelde difüzör, fön başlığı diyo bide 1900 w yazıyo sadece.

Farkı şu;
2200 watt olduğu için daha güçlü..bu yüzden daha hızlı işlem yapabilirsin saçına
Ve ionic olması -ki bence en önemli özellik burda
İon sağlık ve parlaklık veriyor saça :smiley-cool:

arada da 15 lira var sanırım. evet daha mantıklı sanki bu 161 modeli. teşekkür ederim güzeller

başka kullanan var mı kızlar? şu an para biriktirme aşamasındayım :/

kızlar pek cahilim bu konuda, birileri difüzörün nasıl kullanıldığını ve faydasını yazabilir mi???? saçlarım kıvırcık.

Papato saçlarını yıkadıktan sonra bir güzel jölele veya köpükle
Difüzördeki çıkıntıların üzerine saçlarını parçalar halinde yerleştir,makinayı çalıştır ve daireler çizmeye çalış saçların üzerinde iken
Saçların kuruyana kadar bu şekilde tümünü yap
Zamanla alışırsın kullana kullana

kızlar kullandığınız ve memnn olduğunuz saç kurutma makinalarıyla ilgili fikir paylaşırsanız sevinirim.

kimse saçını kurutmuyo heral kış geliyo valla donar kafanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…