• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yardım!! Aşılama iğne fiyatları hakkında

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kardelen_61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
86
56
38
Merhaba arkadaşlar. 2 yıldır sebepsiz infertilite ile mücadele ediyorum. Önümüzdeki ay aşılama yaptıracağım özel hastanede. Hastane 1500 lira istedi. İğne ücretleri ayrıymış. Tüp bebek tedavisinde kullanılan iğnelerle yapıyoruz dedi doktor. Bu iğnelerle aşılama yaptıran oldu mu?Fiyatları nasıl? Bir de kaç gün iğne olacağız? Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏

Merhaba arkadaşlar. 2 yıldır sebepsiz infertilite ile mücadele ediyorum. Önümüzdeki ay aşılama yaptıracağım özel hastanede. Hastane 1500 lira istedi. İğne ücretleri ayrıymış. Tüp bebek tedavisinde kullanılan iğnelerle yapıyoruz dedi doktor. Bu iğnelerle aşılama yaptıran oldu mu?Fiyatları nasıl? Bir de kaç gün iğne olacağız? Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏
Ben 400 TL aşılama ücreti 1300 TL gonalf 140 TL çatlatma iğnesi için verdim

Gonal f 300ü bugün pazarlık yaparak 300e aldık. Mg yükseldikçe fiyat artıyodur tabi. Aşılama için 2000 dediler. Çatlatma iğnesine de en son 100 tl vermiştim bu ay değişmediyse ama.

Çok tesekkür ederim cevap verdiğiniz için. İnş sonuç olumlu olmuştur sizin için🙏 Peki bu gonalf tekli mi satılıyor? Yani içinde bir aşılama süreci boyunca kullanılacak kadar mı iğne var acaba
Şuan hastaneden dönüyoruz eşim örnek verdi on buçukta aşılama yapilacak eve geçince resim atarım görmüş olursunuz

Allah hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin inş🙏
IMG20210223214335.webp
IMG20210223214321.webp

Her kullanımda başı değişiyor

Ben Van'da yaptırdım özel klinik tek doktor kendi kliniği var
Anladım canım bende şırnaktayım şimdilik araştırıyorum bakalım ilaçla iğneyle birkaç ay daha deneyelim bizde düşünüyoruz. Umarım güzel sonuçlar alırsın. Allahım gönlünüze göre versin.

Anladım canım bende şırnaktayım şimdilik araştırıyorum bakalım ilaçla iğneyle birkaç ay daha deneyelim bizde düşünüyoruz. Umarım güzel sonuçlar alırsın. Allahım gönlünüze göre versin.
En son gittiğimde oralar berbat haldeydi umarım gelişme olmuştur eşinin sperm durumu nasil

En son gittiğimde oralar berbat haldeydi umarım gelişme olmuştur eşinin sperm durumu nasil
Hareketlilik 0 çıktı pek güvenmiyorum lazer merkezinde yaptırdık başka yer yoktu memlekete gidince tekrar test muayene olacak ilaç yazmıştı benim doktorum 2 aydır falan combi fertil kullanıyo eşim bende merional iğne deniyorum bu ay

Hareketlilik 0 çıktı pek güvenmiyorum lazer merkezinde yaptırdık başka yer yoktu memlekete gidince tekrar test muayene olacak ilaç yazmıştı benim doktorum 2 aydır falan combi fertil kullanıyo eşim bende merional iğne deniyorum bu ay
O nasil ilaç toz şeklinde mi eşim Proxeed kullandı daha 12 gün önce test vermişti o zaman kullanmiyordu 12 gün boyunca sabah akşam icti toz şeklinde ek olarak keçiboynuzu pekmezi içti sabah aç karına 1 2 tatlı kaşığı sonuçlar neredeyse iki katı olmuş bugün aşılama sirasinda tekrar örnek aldı

Back
X