• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım arkadaşlar

miracle174

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2014
22
8
8
34
Bursa
sıkıntım büyük anlatayım .. regl tarihimin üzerinden 2 ay geçti.(ama düzensiz oluyordum önceden de) 10 gün önce test yaptım negatif çıktı. bende yine düzensiz oldu diye primolut kullandım( önceden kullanmıştım). normalde bugün hastalanmam gerekiyordu ama olmadım sizce testi tekrarlıyım mı?? yardım edin lütfen:(

sıkıntım büyük anlatayım .. regl tarihimin üzerinden 2 ay geçti.(ama düzensiz oluyordum önceden de) 10 gün önce test yaptım negatif çıktı. bende yine düzensiz oldu diye primolut kullandım( önceden kullanmıştım). normalde bugün hastalanmam gerekiyordu ama olmadım sizce testi tekrarlıyım mı?? yardım edin lütfen:(

hiç bişey anlaşılmıyor bu yazdıklarınızdan? istenmeyen gebelikten mi şüpheleniyorsunuz?

Canim mutlaka dra git..dis gebelik ya da kist gibi bir durum olabilir 2 ay az zaman degil..

Back