- 13 Mayıs 2010
- 638
- 9
- 96
- Konu Sahibi mother bear
kızlar 11 aylık bi oğlum var ciddi uyku problemi yaşıyoruz aylardır![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
gece en geç 21:45 gibi uyumuş oluyo normalde kışın bu en geç 20:00 idi
sorun şu ki emiyo uyuyo çok nadir tabi artık çoğunlukla emiyo sallıyom şeklinde oluyo yatmadan önce muhakkak doyuruyorum muhallebi meyve yoğur canı ne isterse sonra banyo sonra uyku düzen hep bu şekilde o gece şanslıysam uyuduktan 1.5 yada 2 saat sonra uyanıyo sonra kabus başlıyo tabi yarım saat 15 dk sürekli kalkıyo 3 saat uyuduğuda oluyo nadiren kalkmalarında hep emzirmek zorunda kalıyorum acıktığını düşünmüyorum çünkü iki fırt çekiyo duruyo bu böyle sabaha kadar devam ediyo ayaklarını pat pat yatağa vuruyo almazsam sağa sola dönüyo sanki uyumak istiyoda uyuyamıyor gibi bu arada beraber yatıyoruz beraber denirse çarpınca uyanıyo diye set yapıyom yanında o yani koynumda falan uyumaz
eksik bişey yazdımmı bilmiyorum ama tecrübeli annelerden yardım bekliyorum lütfen..![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
gece en geç 21:45 gibi uyumuş oluyo normalde kışın bu en geç 20:00 idi
sorun şu ki emiyo uyuyo çok nadir tabi artık çoğunlukla emiyo sallıyom şeklinde oluyo yatmadan önce muhakkak doyuruyorum muhallebi meyve yoğur canı ne isterse sonra banyo sonra uyku düzen hep bu şekilde o gece şanslıysam uyuduktan 1.5 yada 2 saat sonra uyanıyo sonra kabus başlıyo tabi yarım saat 15 dk sürekli kalkıyo 3 saat uyuduğuda oluyo nadiren kalkmalarında hep emzirmek zorunda kalıyorum acıktığını düşünmüyorum çünkü iki fırt çekiyo duruyo bu böyle sabaha kadar devam ediyo ayaklarını pat pat yatağa vuruyo almazsam sağa sola dönüyo sanki uyumak istiyoda uyuyamıyor gibi bu arada beraber yatıyoruz beraber denirse çarpınca uyanıyo diye set yapıyom yanında o yani koynumda falan uyumaz
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)