karokum Guru Kayıtlı Üye 28 Mart 2007 146 8 49 1 Eylül 2010 Konu Sahibi karokum #1 rusça bilen arkadaşlar yardım edin cto molchish kak dela ne demek
MakeUp Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2007 5.049 9 1 Eylül 2010 Konu Sahibi karokum #2 karokum .!.: rusça bilen arkadaşlar yardım edin cto molchish kak dela ne demek Genişletmek için tıkla... bunun rusca oldugundan ve dogru yazdıgından emınmısınn
karokum .!.: rusça bilen arkadaşlar yardım edin cto molchish kak dela ne demek Genişletmek için tıkla... bunun rusca oldugundan ve dogru yazdıgından emınmısınn
apelsin Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2010 398 8 9 Kasım 2010 Konu Sahibi karokum #3 niye sessizsin? isler nasil (nasilsin) demek
april83 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2010 56 0 19 Kasım 2010 Konu Sahibi karokum #4 karokum .!.: rusça bilen arkadaşlar yardım edin cto molchish kak dela ne demek Genişletmek için tıkla... Merhaba, orta asyaliyim, ruscam var, zor durumda kaldigin zaman bana ozelden measj atabilirsiniz, kk sik sik giremiyorum ama genede yardimci olmaya calisirim
karokum .!.: rusça bilen arkadaşlar yardım edin cto molchish kak dela ne demek Genişletmek için tıkla... Merhaba, orta asyaliyim, ruscam var, zor durumda kaldigin zaman bana ozelden measj atabilirsiniz, kk sik sik giremiyorum ama genede yardimci olmaya calisirim