• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım arkadaşlar:((Ankarada doktor...

tuleme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
53
1
96
İstanbul
Ankarada özellikle kadın hastalıkları konusunda çok iyidir diyebileceğiniz bilgi dağarcığı geniş, yol gösterici ve çözüm bulucu bir doktor tanıyormusunuz. Lütfen acil.. artık çok ızdırap çekmeye başladım..

Ankarada özellikle kadın hastalıkları konusunda çok iyidir diyebileceğiniz bilgi dağarcığı geniş, yol gösterici ve çözüm bulucu bir doktor tanıyormusunuz. Lütfen acil.. artık çok ızdırap çekmeye başladım..

öncelikle geçmiş olsun sorunun ne bilmiorum ama benim gittiğim doktorum var burdada bir çok giden var buraya ,adı lina kadın sağlığı merkezi kadın hastalıkları ve doğum uzerine bir sağlık merkezi.3 bayan doktor var benimki mine sıdıka kermallı ben gebelik için gidiorum memnunum.maltepe camisinin karşısında ,maltepe park avm ye çıkarken sağda.internettende bakabilirsin lina kadın sağlığı diye.memnun kalmazsan başka doktora gidrsin ama buranın çok fazla hastası var.

Sorunum gebelik değil canım, tedaviyle geçmeyen yanma sızı ve akıntı şikayetlerim var... Bu konu üzerinde geniş yelpazesi olan bir doktor arıyorum ve kafama göre gitmeyip tecrübe etmiş arkadaşların önerisini istiyorum. Çok teşekkürler ilgin için.

Evet arkadaşlar bekliyorum....Lütfen önerilerinizi yazın...

canım bende kıstten dolayı gıdıyorum cebecıde Hüseyin Yeşilyurt var Zekaı tahır hastanesinde calısıyor ayrıca cebecıdede ozel muayenehanesı var on tavsıye edebılırım gayette ıyı bır doktor

Bende araştırdığımda gayet iyi bir doktor oldugunu soyledıler ınternetten aratabılırsın canım

Sorunum gebelik değil canım, tedaviyle geçmeyen yanma sızı ve akıntı şikayetlerim var... Bu konu üzerinde geniş yelpazesi olan bir doktor arıyorum ve kafama göre gitmeyip tecrübe etmiş arkadaşların önerisini istiyorum. Çok teşekkürler ilgin için.

Evet arkadaşlar bekliyorum....Lütfen önerilerinizi yazın...
canım zaten kadın hastalıklarınıda yazdım sadece gebelik değil.

öncelikle geçmiş olsun bende lina kadın sağlığı merkezinde mine sıdıka kermallıya gidiyorum ve gayet memnun kaldım sorunlarımı çözdü tavsiye ederim...

Back