- 25 Nisan 2023
- 97
- 5
- Konu Sahibi sevval1997
Arkadaşlar aşırı moralim bozuk makat siğili olduğunu düşünüyorum bugün fark ettim yarın doktora gidicem beyaz beyaz üç tane kabarcık var anal bölgede tedavisi var mıdır hıv mı oldum bu ne ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiv testi yaparlar mı yaş 27Arkadaşlar aşırı moralim bozuk makat siğili olduğunu düşünüyorum bugün fark ettim yarın doktora gidicem beyaz beyaz üç tane kabarcık var anal bölgede tedavisi var mıdır hıv mı oldum bu ne ya
yok beyaz böyle küçük kabarcıkFotoğraf attınız diye ödüm koptu. Basur olabilir mi yoksa siğil olduğuna emin misini,?
off aşırı mutsuzum bu nereden çıktı yaşayan var mıyok beyaz böyle küçük kabarcık
Gereken testler yapılır çok geçmiş olsun. Cinsel hayatınız var mıydı? Yoksa guzellik salonlarindan falan mı bulaştı?yok beyaz böyle küçük kabarcık
Yenin ederim ayni şeyi düşündüm.kararsiz kalıp konuya girip girmemeyi düşündüm. En sonunda merakıma yenildimFotoğraf attınız diye ödüm koptu. Basur olabilir mi yoksa siğil olduğuna emin misini,?
off geçer mi ki acabaHPV olabilir. Hemen gidin doktora bakılsın pozitif çıkarsa tedavi olursunuz hemen
Zaten forumda görmediğimiz bir makat kaldı.Yenin ederim ayni şeyi düşündüm.kararsiz kalıp konuya girip girmemeyi düşündüm. En sonunda merakıma yenildim
Belki basit bir şeydir, hpv değildir. Ama her türlü hemen gitmen lazım ne kadar erken o kadar iyi tedavioff geçer mi ki acaba
Şevval doktor degiliz bebegim.lütfen şaka yapmayın arkadaşlar perişan bi ruh halindeyim
Belki basit bir şeydir, hpv değildir. Ama her türlü hemen gitmen lazım ne kadar erken o kadar iyi teda
cinsel hayatım var hpv kaptım kesin offGereken testler yapılır çok geçmiş olsun. Cinsel hayatınız var mıydı? Yoksa guzellik salonlarindan falan mı bulaştı?
Tek eşli değil misiniz, eşinizden neden hpv kapasınız durduk yere? Daha önceden ilişkileriniz oldu mu hem sizin hem eşinizin?cinsel hayatım var hpv kaptım kesin off
Tedavisi olan ve hemen çözülen bir şeydir umarımcinsel hayatım var hpv kaptım kesin off
Konularımda eşim demişsin, onda da böyle bir problem olması lazım size bulaştığına göre.cinsel hayatım var hpv kaptım kesin off