bebeğim 2 ayını bitirdi.ne uyku var ne düzeni.uyuyor 5dk.sonra uyanıyor.allahım yaa hiç mi uyku olmaz bir bebekte.kucağıma alıyorum gezdiriyorum ama pilim bitiyor.durmuo.memnun olmuo.altı kuru karnı tok.ağlamaya başlıo daha doğrusu mızmızlanmaya ağlamak ta değil.ne yapacağımı şaşırdım.oyuncak zamanı değilki oynatayım yorayım da uyusun.kızlar sizneler yapıyosunuz yardım edin banaaaa.işler duruyoo ev dandini ben peerişaan uykusuz
canı sıkılıyordur.
ciddiyim.
aynı durum bizde de vardı.
ben çareyi "playschool ikili egzersiz" oyuncağı ile buldum.
oynamaya başladığında rahatladığını göreceksin.
Allah kolaylık versin.
çok minik daha... aynısını bende yaşadım.... anne kucağını istiyordur... yani kokunu... bolca kucağına al... ağladığındada ( gazı mazı yoksa ) kulağına hoş şeyler fısılda... stresini hemen algıladığını unutma... kısacası sen stresli olursan oda olur... bol bol kucakla... daha çok uykusuz gecelerin seni beklediğini unutmadan güçlü ol ve sabırlı ol... bol şans.
cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim elbette benden iyi oyuncağı yoktur ama inanın öyle bi an geliyoki bunalıyosunuz.inanın wc ye zor gider oldum ötesini siz düşünün.gececek hayırlısıyla ama ben benden geçmeden geçse..annelik ne zormuş ddiyorum annemde diyorki daahaaaa duur daha bunlar neki ..heralde öyledir..
canım öncelıkle 35papatya arkadasımız cok guzel acıklamıs sana özetle bende nacızane belırteyım herseyden önce arkadasında dedığı gıbı stres yok sesı yukseltmek yok kızım suan 11 aylık astık cok sukur ama herseyden önce tabıkı sabır bide gercekten gazı olmadığına emınmısın herkez söyluyodur ama bende söylım artık onada yarım çaykasığıda olsa rezene ver gazı olduğu zaman bide iki göğsunude dolu dolu emzır cocuklar ıstenılenden birazda az doysalar bıle mızmız oluyodur havalar sıcak aksam banyosunuda yaptır gündüze istinadan daha ıyı olur benım bıldıklerım bunlar canım o gunlerımı unutmuyorum ama bidaha o gunlerde gelmıcek sabırla şevkatle tadını cıkar konuş onunla gözlerının ıcıne bakarak buda cok etkılı oluyo sevgıler bol şans
çok teşekkür ederim.sevgisi olmasa zten uğraşılmaz rabbim sevgisini o kadar cok vermiş ki bebeklerin kıyamazsınız zaten.ses yükseltmedim yükselteemem de kıyamam sabime amma yapacak bişe bulamayınca deliriyorum.uyumuo mızmızlanıo dayanamıyorum bazen ağlıyorum napayım.şimdi uyuyo yaptım çayımı yudumluyorum hadi buyrun sizde gelin bi bardak içelim rahaaat rahaaat....eşime kızdığım için de geriliyorum daha da.adam çalışıo die sadece sevio bebişini öyle ilgileneyım vs yok çok yorgun oluyormuş tsk mensubu canım kocam.yani yogun ve yorgun(( allah analara sabır sağlık versin...hepinizin yeni günü güzel olsun
onu sevin oyun istiyo artık güzel şeyler söleyin sevin ona egzersiz yaptırın basit 0-3 ay oyuncakları var müzikli dönenceler olabilir ve saatti gelsin aman uyusun demeyin uysunun gelmesini bekleyin kısa aralıklarla uyursa kısa zamanda auyanır