How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

yardım adetten 15 gun sonra kahverengi kırmızı gibi kanama

fuyildiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
15
0
36
bilen varmı bilmiyorum arkadaşlar başına gelende olabilir sat 5 temmuzdu fakat ben 12 ağutosta oldum ama az az 5 gun surdu.27 ağustosta wcye gıttıgımde bı baktım kahverengi kan gibi akıntı gelmiş ped koydum bu ıkıncı gun peceteye sılınce gelıyo ne olabılır ya bu arada cocukda ıstıyorum 1 senedir

testın kullanma klavznda yazar 10 dakıkadan sonra cıkan sonuc yanlıştır . .bende öle sanmıştım ama 10 dakıkadan sonra test yanlış sonuc verıormus ..yıne ııcn rahat etmezse gıt doktora..

benden de akıntı geldi koyu renkte 2gun ... bu sabah adet oldum :( bende anne olmak ıstıorum ama.. bende belirtiler yuksekti ustune görme olabılırmı dıyorum ama kendımı kandırıorum sanırım . . adet gibi kanamam gelıor cunku arada koyu akıntıda gelıor ama bılmıorum..

benden de akıntı geldi koyu renkte 2gun ... bu sabah adet oldum :( bende anne olmak ıstıorum ama.. bende belirtiler yuksekti ustune görme olabılırmı dıyorum ama kendımı kandırıorum sanırım . . adet gibi kanamam gelıor cunku arada koyu akıntıda gelıor ama bılmıorum..
bende psikolijimin alt ust ettım bu ay tuhaflık var ama yarını zor etcem inş rabbım tez zamanda kucağımıza versın uzulme cok ısteyıncedeolmuyor dıolar nasıl ıstemem kı etrafımdakı herkess hamıle her gordugun soruyor bısı var mı o bşı neyse:???1 yıldır denıyorum doktora gıttım hersey normal eşiminmde normal benden sonra evlenenler 2.ye hamıle yuh dıyorum su işi niye beceremedık kı anlanadım eczanedeki testleri bitirdim yaaa umut deryasında boğuldum anlıyacağın artık umutsuzluk kaplıyo bedenımı umudum nerdeysen gel artıkkk ya nolurrr

Back