• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım acil.

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
26
İzmir
kızlar 23 haziranda evlenıyorum. henüz mobilyalarım halılarım ve aydınlatmalarım yok. bu senenin trend mobilya renkleri nelerdir? ben oturma odama köşe koltuk takımı ıstıyorum. Fakat temizliği kullanımı nasıl köşe koltuk takımlarının_? salonuma normal bi 3'lü 2'li ve tekli koltuk alıcam hangi renkler olsun duvarları boyucaz duvar renklerı trend moda renkler nelerdır ? önerilerinizi acil beklıyorum.

Merhaba canım. İlk yorumu ben yapayım:). Öncelikle hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Ben oturma odama köşe aldım. Oldukça memnunum. Kullanımı rahat ve çok yer kaplamıyor. Tabi beZleri fermurlı yıkanabilir olmasına dikkat et. Bu yüzden rengi önemli değil açık renkte olabilir. Salon rengine gelince ise krem çok revaçta. Onunla beraber sevdiğin bi rengi kombin edebilirsin. Şimdiden tebrikler

Duvarlar için pastel tonlar önerebilirim..Koyu renkler mekanı olduğundan dar gösterirken açık tonlar daha geniş gösterir..Mobilya için kesinlikle koyu tonları tercih etmeyin..Tozu , el iziyle başedemezsiniz..Özellikle siyah beyaz koltuk takımlarını tavsiye etmem..Kıl, tüy ne varsa gösteriyor..Ayrıca modasıda geçti zaten..
Koltuk takımında ara tonlar moda..Deve tüyü, bej, teklileri çiçekli olan modeller bu sene revaçta..Oturma odasına köşe koltuk bence çok hoş olur..Ama salon için kullanışlı olacağını düşünmüyorum..Gelen misafirler yanyana inci gibi dizilir..Bide sıkıldığınız zaman yer değişme şansıda az olur..
Tüllere gelecek olursak şimdi çok hoş modeller var...Krem-beyaz zebra storlar mekana ferahlık veriyor..Bunun haricinde tülcüleri gezerek daha rahat fikir sahibi olursunuz..

Konu içeriği nedeniyle ilgili bölüme taşındı..

şimdiden hayırlı olsun canım. bence bu senenin moda renkleri vs diye uğraşma çünkü bu sene olan seneye değişecek ayrıca herkesin evi aynı olmuş durumda bej koltuklar çicekli veya desenli tekli koltuklar klasik köşe takımları hangi eve girsen aynı o yüzden benim fikrime göre her sene eşya değiştiremeyeceğine göre her zaman hosuna giden renklerden yaptır ve açık renk olmalarına dikkat et ki seni birsüre sonra boğmasınlar :)

Son düzenleme:
sımdı krem deniz mavisi tonları hoşuma gidiyor aynı zamanda açık mavi tonları turuncu tonları kombin ediliyor. ben oturma odasına krem brej kahve arası ama kahve de cok koyu kahve degıl acık nescafe tonları dusunuyorum. sıyah beyaz fıkrım yok. siz bana böyle denk geldıkce fotoğraflarını yollarsanız cok sevınırım kızlar :)

Back
X