• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardım..Açıcılarla bu rengi elde edebilir miyim?Yada Önerileriniz..(Resimli)

nsocakli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
9
0
86
Eskişehir
Kızlar şuanki saçım:

img15.imageshack.us/img15/4900/dsc0006qc.jpg

Nerdeyse 1 sene önce koyu kestane boyatmıştım aktı ve yazın güneş falan derken bu hali aldı.Diplerim 5-10 cm kendi rengim zaten geriside aka aka kendi rengimi aldı sayılır..Çok koyu sayılmaz saçlarım ki eskiden de sarışındım.Yine rengimi açmak istiyorum.Kuaförlere sorduğumda boyanın etkisiyle açmaları gerektiğini söylüyolar ama güvenemiyorum bide ince telli zaten saçlarım yıpransın istemiyorum.
Diğer konulardanda araştırdığım kadarıyla Palette yada Kolestonun açıcılarını kullanarak altta fotosunu vermiş olduğum saç rengini elde edebilir miyim?Yada sizce ne yapmalıyım?

img121.imageshack.us/img121/5186/dsc0120399x600.jpg

Yardımlarınızı bekliyorumm.opuyorumnanaktan

mesaj sayım 100 olmadığı için fotoğraf koyamadım..
fotoları görmek için verdiğim linklerin önüne h t t p:// koyabilirsiniz..

saçlarını küllü sarıya boyayarak yavaş yavaş açabilirsin küllü diyorum çünkü saçın istediğin renge koyu ve açılırken turuncuya dönecektir azda olsa turunculuğu alır ayrıca içine 1 2 fındık büyüklüğünde boyarken mavi boya koyarsan daha etkili olur kolestonun küllüsünü kullan bu boya diğer markalara nazaran daha yüksek küllülük içeriyor normal açıcı kullanırsan bakır bir kumral elde edersin üstüne bu rengi tutturmak için çok uğraşırsın ama tabi öylede yapabilirsin ekstra daha çok yıpratmak demektir birde bu renk uçlara doğru açık kumral olmuş bunun için sonrada uçlarına açıcı uygularsın ilk bir kumral rengine ulaş bence

teşekkür ederim canımm..
ama boya boyayı açmaz diyolar ya o yüzden acaba açıcı mı daha iyi diye düşünmüştüm..

hani en azından açılır rengi üstüne küllü renkleri boyarım o şekilde olmaz mı sence?
dediğin gibi turunculuk olursa güzelde olmaz :(

çok turuncu bir renk çıkar ve bir kaç kere boyaman lazım o rengin kapanması için ve çok uğraştırır alttan hep turunculuk çıkacaktır yani benim dediğim gibi en azından yavaş yavaş elde etsen bile fazla turunculuk olmaz sonradan oturur renk

tamam canım çok teşekkür ederim..
seni dinliyorum ve açıcıdan vazgeçiyorum zemuszemus
açma olayını da yaza doğru yapiyim bari boyam daha da altlara kaysın en azından..

Back