Selam arkadaslar 1 aylık bir bebeğim var.Normal dogumla dünyaya geldi 3890 gr ama 3 gün içerisinde 3450 ye kadar düştü .Sonra göğüsümden sütün cok zor cıkdıgını farkedince vakumla cekip biberonla vermeye basladık ama şöyle bir sıkıntımız var
1.sütüm var ama cıkmıyor bu yuzden pompa ve biberona devam etmek zorundayım.
2.Tek öğünde 70 ml süt veriorum ki günde en az 8 kez besliyorum ama doymuyor biberonu agzından cekince bile cıglık atıyor asla asla doymuyor
( Doymuyor derken kilo alımı filan yerinde sadece daha cok istiyor daha cok
)
3.Sırtını sıvazlamak ve gazoını cıkarmak için biberonu agzından cıkardıgımda bile kendinden gecior sanki etini koparmısız gibi aglıyor.
4.Dr.Brownns un gaz önleyici biberonunu aldım ama o bile fayda etmiyor içerken o kadar heycananıyorki 2dk sürmüor çekmesi ve tek nefeste bitirmeye calısıyor bu yüzden kaç kez tıkandı
ödüm patladı
5.Birde benim sütüm den mi anlamadım sürekli balgam gibi ses gelior bogazından![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Bana ne önerirsiniz memeden emzirmeye kaç kez çalıştım ama sütümü çekemedği için sinir krizlerine giriyor bu seferde
ne yapacaımı şaşırdım delirmek üzereyim
((((((((
1.sütüm var ama cıkmıyor bu yuzden pompa ve biberona devam etmek zorundayım.
2.Tek öğünde 70 ml süt veriorum ki günde en az 8 kez besliyorum ama doymuyor biberonu agzından cekince bile cıglık atıyor asla asla doymuyor
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
3.Sırtını sıvazlamak ve gazoını cıkarmak için biberonu agzından cıkardıgımda bile kendinden gecior sanki etini koparmısız gibi aglıyor.
4.Dr.Brownns un gaz önleyici biberonunu aldım ama o bile fayda etmiyor içerken o kadar heycananıyorki 2dk sürmüor çekmesi ve tek nefeste bitirmeye calısıyor bu yüzden kaç kez tıkandı
5.Birde benim sütüm den mi anlamadım sürekli balgam gibi ses gelior bogazından
Bana ne önerirsiniz memeden emzirmeye kaç kez çalıştım ama sütümü çekemedği için sinir krizlerine giriyor bu seferde
ne yapacaımı şaşırdım delirmek üzereyim