• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardiimmmm!! Saclarimi actim, boyadim ve turunculuk...

_Insomnia_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
241
72
28
Balıkesir
Saclarimi kuafor de krepe balyaj yaptirmistim ve cok alacali kotu bi renk yapmisti.. daha sonra sacimi aciciyla acip boyamistim ve guzel bi renk cikmisti... dun saclarimi kestirdim ve uclarda cok az bir renk kaldigi icin yine acip boyamak istedim ama sonuc cok kotu oldu.. ön taraflarin uclari cok acik kullu sari mi desem griye yakin bir renk mi desem degisik birsey oldu... ustler ve arkalar da turuncu oldu.. saclarim suan cok kotu... lutfen boyayla ilgili bilgisi olanlar yardim edebilir mi?? Saclarimi hangi renge boyasam orantili bir renk olur?? Hepsi ayni tonlara nasil gelir?? Lutfen yardimci olabilecek birileri var mi??

Kuafor bir arkdasimi arayip sormustum bana 7.0 ve 7.77 karistirip boya kullu boyarsan yesile doner yada acik olan yerler daha da gri olur demisti ama cesaret edemedim..daha da turunculuk, kizillik olur diye... ne yapsam bilmedim...

Cnm bi arkadaşmda senin gibi oldu saçı hmn çikolata kahve aldk vurdk kapattı kötüde olmadı

Cikolata kahve koyu bi renk ben koyu olsun istemiyorum... zamanla akiyor koyu renkler ama sariya cok alistim... cesaretim olsa bi kac renk denicem ama daha da kotu yapmak da istemiyorum... yarin boyamam gerekiyor ne renk yapmam lazim bilemedim kafam cok karisti..

Cikolata kahve koyu bi renk ben koyu olsun istemiyorum... zamanla akiyor koyu renkler ama sariya cok alistim... cesaretim olsa bi kac renk denicem ama daha da kotu yapmak da istemiyorum... yarin boyamam gerekiyor ne renk yapmam lazim bilemedim kafam cok karisti..
Eğer açık istiyorsn mutlaka bir kuaföre git o halledebilir evde turuncu şaçlardan sarı çıkartman (üstelik tecrubesiz) imkansız gibi bnce dahada mahvetmedn kuaföre git

Back