yardıımmm edinnn ???

neslimurat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
107
3
38
34
Uşak
bebeğimin yasayıp yasamadıgını haftaya öğrenecegiz dedi. nasıl oluyo yasayıp yasamadığı. yani nie söylemedi hemennnn ??? yoksa bi sorun mu var kiii

bebeğimin yasayıp yasamadıgını haftaya öğrenecegiz dedi. nasıl oluyo yasayıp yasamadığı. yani nie söylemedi hemennnn ??? yoksa bi sorun mu var kiii

canım benım sanırım gebelıgın henuz yenı ve kalp atımı duymadan dr lar yasıyor kabul etmıyorlar.BU Yuzden boyle soylemıslerdır keza bana da aynını demıslerdı..

hamileliğin 5. haftasında alttan yapılan muayenede, göbekten yapılan muayenede ise 6. haftada kalp atışının duyulması gerekiyormuş. kalp atışı alamayınca 1-2 hafta da bekliyorlar bazen geç döllenme olabildiği için. son adet tarihine göre hesaplıyorlar ya hamiliği, geç döllenmede hesaplanandan küçük oluyor bebek ve bu yüzden beklemek gerekiyor. inşallah seninki de geç döllenmeden kaynaklanan bir bekleyiştir. benim bebeğimin kalbi hiç atmadı ve kürtaj olmak zorunda kaldım. 7. haftada kahverengi lekenmem olmuştu düşük belirtisiymiş sen de dikkat et böyle bir şey olursa hemen doktora git.

Canim benim bebegin kalp atislari 8. Haftada duyuldu iyi dusun ki bebisin iyi olsun İnsallah

o sekilde bi sorunum olmadı ama bebişim 5 haftalık fakat göremiyolar. cuma günü tekrara kontrol war . inşallah görünür artıkk

peki sonra nolduu ? bebişin göründümü

evet kese gorundu ama bebegın kalp atısları oktu.bır hafta gecmeden de kesenın bıcımı bozulmus.ben kıyamayıp bıraz daha bekledım ama olmadı.kurtaj yapıldı.sen yanlıs okumadıysam daha bes haftalıksın.normal olarak dusunuyorum gorunmemesını.moralını bozagın bırsey yok korkma sakın

ilk bebişim daha 5 aylık ewliyim . çok istiyorum onun için endişeliyim .5 haftalık dedi s.a.t a göre.

ilk bebişim daha 5 aylık ewliyim . çok istiyorum onun için endişeliyim .5 haftalık dedi s.a.t a göre.

kesınlıkle endıse etme.Bu sekılde endıselı devam edersen bır tek kendıne degıl bebegıne de zararın dokunur.Hastane olayına cok dıkkat et ve serınkanlı olmaya calıs her zaman.Ben bıraz da dr.yuzunden sıkıntı yasadım.Maalesef bebegımı kaybettıkten sonra yanı karnımda canlanmadıgında gıttıgım dr benı zehırledı.Evıme yakın ve ozel hastane olunca guvenmıstım ama 12 hafta ben ve aılem buyuk ezıyet cektık.Son anda harıka bır dr buldum.Doktorun cok onemlı.

Hayırlı haberlerını beklıyorum

çok korkuyorum hcg degerlerim yüksek çıkıyo. ama hala göremiyolar. suan 5 haftalık. klanda waar ama gorunmuyoo

Canim daha duyulur kese once olusuyor ama onun icindeki bebisin kalp atislari hemen duyulmuyor. Ben ilk gittigimde kese bile yoktu 5. Haftada. Sonra bir yada 2 hafta sonra sanirim gorundu kese fasulye gibi 8. Haftada kalp duyuldu

Son düzenleme:

küçük sehirlerde pek dr seçenegi olmuyo. sayılı dr war. mecbur halk diline göre gidiyoruz. umarım iidir. çok tesekkür edeim. cuma günü haber weririm :)

tatlım 5 haftalıktı bende gttiğimde kalp atışını sonra duyucaz dedi sana doktorun çok yanlş ifade kullanmış ..yaşadığını anlıcaz dediği kalp atışını duyalım daha sonra geldiğinde demek istemştir .. boşuna endişeye sokmuş senine biçim laf o

çok korkuyorum hcg degerlerim yüksek çıkıyo. ama hala göremiyolar. suan 5 haftalık. klanda waar ama gorunmuyoo

sata göre beş haftalıksa normalde 3 haftalık olma ihtimalin bile var. değerlerin de yüksekmiş içini ferah tut.her haftada çok çok büyük değişimler yaşıyor bebişler o yüzden biraz bekle. inşallah iyi haberlerini alırız.

insallah. çok istiyorum o kadar çok ki. 4465 hcg nasıl sence ?

Korkulacak bişey yok içini ferah tut. Stres bebeği en çok tehlikeye atan şey bence. Ben de ilk gittiğimde 5 haftalıktı, kalp atışı falan duyamadık tabii. Alttan da baktırmadım düşün. 8. hafta gittim ve kalp atışlarını duyduk. Sizin de öyle olur merak etmeyin. Siz rahat olun ki bebeğiniz de huzurlu olsun içerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…