- Konu Sahibi neslimurat
-
bebeğimin yasayıp yasamadıgını haftaya öğrenecegiz dedi. nasıl oluyo yasayıp yasamadığı. yani nie söylemedi hemennnn ??? yoksa bi sorun mu var kiii
bebeğimin yasayıp yasamadıgını haftaya öğrenecegiz dedi. nasıl oluyo yasayıp yasamadığı. yani nie söylemedi hemennnn ??? yoksa bi sorun mu var kiii
Canim benim bebegin kalp atislari 8. Haftada duyuldu iyi dusun ki bebisin iyi olsun İnsallah
hamileliğin 5. haftasında alttan yapılan muayenede, göbekten yapılan muayenede ise 6. haftada kalp atışının duyulması gerekiyormuş. kalp atışı alamayınca 1-2 hafta da bekliyorlar bazen geç döllenme olabildiği için. son adet tarihine göre hesaplıyorlar ya hamiliği, geç döllenmede hesaplanandan küçük oluyor bebek ve bu yüzden beklemek gerekiyor. inşallah seninki de geç döllenmeden kaynaklanan bir bekleyiştir. benim bebeğimin kalbi hiç atmadı ve kürtaj olmak zorunda kaldım. 7. haftada kahverengi lekenmem olmuştu düşük belirtisiymiş sen de dikkat et böyle bir şey olursa hemen doktora git.
canım benım sanırım gebelıgın henuz yenı ve kalp atımı duymadan dr lar yasıyor kabul etmıyorlar.BU Yuzden boyle soylemıslerdır keza bana da aynını demıslerdı..
peki sonra nolduu ? bebişin göründümü
evet kese gorundu ama bebegın kalp atısları oktu.bır hafta gecmeden de kesenın bıcımı bozulmus.ben kıyamayıp bıraz daha bekledım ama olmadı.kurtaj yapıldı.sen yanlıs okumadıysam daha bes haftalıksın.normal olarak dusunuyorum gorunmemesını.moralını bozagın bırsey yok korkma sakın
ilk bebişim daha 5 aylık ewliyim . çok istiyorum onun için endişeliyim .5 haftalık dedi s.a.t a göre.
çok korkuyorum hcg degerlerim yüksek çıkıyo. ama hala göremiyolar. suan 5 haftalık. klanda waar ama gorunmuyoo
kesınlıkle endıse etme.Bu sekılde endıselı devam edersen bır tek kendıne degıl bebegıne de zararın dokunur.Hastane olayına cok dıkkat et ve serınkanlı olmaya calıs her zaman.Ben bıraz da dr.yuzunden sıkıntı yasadım.Maalesef bebegımı kaybettıkten sonra yanı karnımda canlanmadıgında gıttıgım dr benı zehırledı.Evıme yakın ve ozel hastane olunca guvenmıstım ama 12 hafta ben ve aılem buyuk ezıyet cektık.Son anda harıka bır dr buldum.Doktorun cok onemlı.
Hayırlı haberlerını beklıyorum
tatlım 5 haftalıktı bende gttiğimde kalp atışını sonra duyucaz dedi sana doktorun çok yanlş ifade kullanmış ..yaşadığını anlıcaz dediği kalp atışını duyalım daha sonra geldiğinde demek istemştir .. boşuna endişeye sokmuş senine biçim laf oilk bebişim daha 5 aylık ewliyim . çok istiyorum onun için endişeliyim .5 haftalık dedi s.a.t a göre.
çok korkuyorum hcg degerlerim yüksek çıkıyo. ama hala göremiyolar. suan 5 haftalık. klanda waar ama gorunmuyoo
küçük sehirlerde pek dr seçenegi olmuyo. sayılı dr war. mecbur halk diline göre gidiyoruz. umarım iidir. çok tesekkür edeim. cuma günü haber weririm :)
insallah. çok istiyorum o kadar çok ki. 4465 hcg nasıl sence ?sata göre beş haftalıksa normalde 3 haftalık olma ihtimalin bile var. değerlerin de yüksekmiş içini ferah tut.her haftada çok çok büyük değişimler yaşıyor bebişler o yüzden biraz bekle. inşallah iyi haberlerini alırız.
insallah. çok istiyorum o kadar çok ki. 4465 hcg nasıl sence ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?