yardıımm :(

sizce napayım

• evet

OY: 0 0,0%
  • hayır

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

1408sg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
9
7
3
31
erkek arkadaşım askerde ailesi ile cok samimi değilim 4 yıllık bir ilişkimiz var fakat ben aramasam aramazlar ben istiyorum i beraber vakit gecirelim ama yok aramaya devam mı edeyim yoksa onlardan mı beklemeliyim biraz ?

Belanı mi arıyorsun boşver belki ailesi ile siki fiki oldundan sevgilinle aran bozulacak . Burda cok kisi var sevgilisinin ailesinin cok sik aramasindan rahatszlik duan

Ben evli oldugum haldr aramiyorlar beni kafaya takmiyorun ama kafaya takinca esimle aran bozuluo . Oblarin isteyip istememesi önemli deegil erkek arkadaşının senjn icin ne dusundugu onemli cnm

İsteseler ararlatdo yada çekindiklerinden aramıyorlar.siz anlarsınız durumu.

erkek arkadasım 4 yıl kim cıkar istemediği biriyle ailemle değil benle evleniceksin diyor bende böyle olunca üstelemiyorum ama etrafımda ailesiyle yakın olanları görünce özeniyorum canm ister istemez

doğum günümde sevgilm söyledği için annesi aradı ama daha nişanlı bile değiliz onlarda hakıl gibi

erkek arkadasım 4 yıl kim cıkar istemediği biriyle ailemle değil benle evleniceksin diyor bende böyle olunca üstelemiyorum ama etrafımda ailesiyle yakın olanları görünce özeniyorum canm ister istemez

Anliyorum seni bn kv demle oturmak hayalimdi ama nasip olmadi bende cok ozeniyorum kv denle gorumcemle gezip dolasmak ama yok . O yuzdeen hic kafaya Takmamaya çalışıyorum cunku grcekten iliskin bozulur. Ne kadar uzak o kadar tatlı. ve erkek arkadsinda cok dgru demiş ailesyle degil onla evleneceksin .

tek çocuk olduğu için çok üzerine düşüyorlar kendimi bazen fazlalıkmış gibi hissediyrum ama haklısın canım bu duruma alışmaya calısıcam artık

tek çocuk olduğu için çok üzerine düşüyorlar kendimi bazen fazlalıkmış gibi hissediyrum ama haklısın canım bu duruma alışmaya calısıcam artık

Kesinlikle alistir. Yok gelecektr esin olcak kisi ile cok kavga edersniz. Buda aski yipratir. Varliginida hissettir diyceklerim bu kadar bn cikiorum cnm konunuda takibe aliyirum gelismeleri izliycem

erkek arkadaşım askerde ailesi ile cok samimi değilim 4 yıllık bir ilişkimiz var fakat ben aramasam aramazlar ben istiyorum i beraber vakit gecirelim ama yok aramaya devam mı edeyim yoksa onlardan mı beklemeliyim biraz ?
Boş ver arama,onlarda aramasınDaha şimdiden bu kadar samimi olmayın,sonra siz üzülürsünüz,hele bir iş resmiyete binsin o zaman sizinle vakti geçirmek isteyebilirler tabi o zaman bile fazla içli dışlı olmayın sonra hep beklerler bu seferde sen istemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…