• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıımm.... Kıl dönmesi??

MucaHide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
66
2
96
Gaziantep
Kızlar benim koltuk altımda ve bacaklarımda aşırı derecede kıl dönmesi oluyor...
Koltuk altımda çok iri,sivilceli kıl dönmeleri çıkıyor..
Bacağımda ise küçük ve oldukça fazla oluyor..Hele dizkapağım,yanları baldırım çok kötü...
Kendimi bildim bileli epilasyon aleti ile alıyorum bu bölgelerimi..Acaba bu yüzden kıl dönmesi oluşuyor olabilir mi?
Daha önceleri krem ve jileti denedim fakat çabuk çıkartıyorlar..Oldukçada sert çıkıyor..

Ben küçük yaşlarında başlamıştım bacağımı almaya..Uzun süredirde epilasyonu kullanıyorum.Epilasyon ile aldığımdan iyice seyrekleşti...Fakat bu kıl dönmeleri çok rahatsız ediyor beni..
Sizde aynı sorunu yaşıyormusunuz??? Yardımlarınızı bekliyorum..

Sizin bahsettiğiniz şeyin adı "batık"tır. Bu şekilde araştırırsanız aradığınız cevaba daha kolay ulaşırsınız.

Kıl dönmesi dediğiniz şey "kist dermoid sacral"'ın halk arasındaki adı olup aslında çok feci bir şeydir. Ameliyat gerektirir ve hayatı zehir eder. Midesi kaldıran google'a yazıp baksın.

Batık sorunum olmadığı için çaresini bilemeyeceğim ama sanırım epilatörler sebep olabiliyor buna. Veya kılları farklı yönlerde almak.

ben kuaförümden şöyle bişi duymuştum bacak için 2 yada 3 ay ağda yada epilatör kullanıyosan 4. ay mutlaka jiletle al derdi yada tahriş etmeden kese yap bacaklarına derdi bence bide bunu deneyin kaydirigubbakcemile5

Baktım kıl dönmesine...keşke bakmasaydım çok kötü gerçekten
Kılları alırken kırdığımız için böyle oluyor
Düzenli olarak kese yap geçicektir

Back