• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıımm!!Hamile Olma İhtimalim Nedir?

suceavaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
5
0
1
29
herkese merhaba, yaklaşık 1 haftadır hayatımı neredeyse zindan eden bir şeyi size sormak istiyorum.

Yaklaşık 10 gün önce nışanlım ile ilişkiye girdik. Normalde adetleri düzenli olan birisiyim. Geçen ayda 4 dün önce ayın 11.de olmuştum. Genellikle korunuyoruz ama en son ilişkiye girdiğimizde yaklaşık 5 6 kere birleşme oldu başlarda sonra herhangi bir sıvı gelmeden kondomu taktık. Hatta daha sonra kondoma geldi. Daha sonra 3 4 gün önce idrarımın bir seferliğine pembeleştiğini gördüm ama sonra düzeldi.Şu anda adetime 3 4 gün var ve ne adet ne de herhangi bir hamilelik belirtim yok. Sizce hamile miyim yoksa kendi kendime kuruntumu yapıyorum ? Lütfen yardım edin kızlar, akıl verin bir şey söyleyin ilk defa böyle bir şey yaşıyorum :((

Lutfen tecrubeli birisi cevaplayabilir mi? ne yapmaliyim, durum nedir, yardiminiza ihtiyacim var :(

Hamilelik belirtisi hemen olmaz zaten. Adet gününüze de daha varmış biraz bekleyin, telas yapmaniza gerek yok. Ayrıca bosalma olmadıysa hamilelik ihtimali de yok. Kondom varken bosalma olduysa da, kondomun delinme ihtimalini düşünürsek düşük bir ihtimal olabilir..

Hamilelik belirtisi hemen olmaz zaten. Adet gününüze de daha varmış biraz bekleyin, telas yapmaniza gerek yok. Ayrıca bosalma olmadıysa hamilelik ihtimali de yok. Kondom varken bosalma olduysa da, kondomun delinme ihtimalini düşünürsek düşük bir ihtimal olabilir..
Teşekkür ederim cevabınız için. Sadece kondomsuz ilk başta birkaç kere birleşme oldu zaten daha sonra kondomda iken boşalma oldu. Kondomu kontrol etmiştik sorun yoktu. Ancak dediğim gibi adet günüme 3 4 gün olmasına rağmen halen bir belirti olmaması beni korkutuyor ve adet olacak gibi hissetmiyorum bu yüzden :(

Teşekkür ederim cevabınız için. Sadece kondomsuz ilk başta birkaç kere birleşme oldu zaten daha sonra kondomda iken boşalma oldu. Kondomu kontrol etmiştik sorun yoktu. Ancak dediğim gibi adet günüme 3 4 gün olmasına rağmen halen bir belirti olmaması beni korkutuyor ve adet olacak gibi hissetmiyorum bu yüzden :KK43:
Stresten olabilir. Stres insan vucudunun en büyük düşmanıdır. Korkmayın hamile degilsiniz.

Nisanliymissiniz gebe kalirsaniz dugun tarihini one alirsiniz bu kadar stres yapmayin bence. Hamileyseniz bebege de zarar verebilir cunku ona karsi da bir sorumlulugunuz var.hakkinizda hayirlisi olsun.kan verip icinizi rahatlatmak en iyisi.tabi su da var gec dollenme nedeniyle kan testinde de gec ogrenenler olmus topikte okumustum.

Back