• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yardıımm bu saç renginden kurtukmak istiyorum..

vaveyla_a

kaktüs
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
6.066
118
173
mrb kızlar..
saçım hamilelik öncesi koyu sarı dore idi sonra ben hamile kalıcam koyu koyu sırıtmasın dipten gelen saç diye üstüne koyu kestane boyadım..onda da biraz kızılıklar kaldı..şimdi eski saç rengime dönmek istiyorum ama olmuyo..ben sandım ki üstüne yine koyu sarı boyasam tutacak..tutmuyor!!ne yapmalı..çocuktan kuaföre de gidemiyorum kii:1no2:

işte bu eski renk

Eklentiler

• $999.JPG
    $999.JPG
    4,1 KB · Görüntüleme: 65
canım bak bu renk kestanenin üstüne tutmaz.kestane doğal saçın olsaydı tutardı ama boya boyanın rengini açmaz.ancak saçının rengini açman lazım buda ancak boya kusturucularla olur. madem bebğin var, o zaman palettenin açıcısını al, evde eşine veya bi başkasına yaptırır üstüne istediğin rengi boyarsın.
bu arada bebişini de güle güle büyütolumunekankayizsmile

firuzeye katılıyorum canım eğer evde bu işi yapabilecek kimse yok dersen de bu açıcıları şampuanla karıştırıp saça şampuan yapar gibi sürüyorlar. bu şekilde kendin de yapabilirsin ama tabi ben hiç denemedim bunu sadece duydum. bu işi yapan varsa yol göstersin bize de.

lola şampuanla mı karıştırıyrlarmış. çok ilginç. bak şimdi bende merak ettim. yapan varsa anlatsın arkadaşlar. bizde öğrenelim

çok teşekkürler yaaa.s. ama ben bilmiyordum bu boyaların açıcıları da mı var heryerde bulunur demi..ben bulunmazlar şehrindeyim deboshayallersmile ayrıca bir kere de açılır mı ki

ayrıca saçım tam koyu kahve değil onun üstüne koyu sarıyı boyadım ya kızıllık oldu biraz..açınca ne olur ki

eski saç rengin çok harikaymış canım. siliciyle silip üzerine boyatabilirsin. hem yıpranmaz saçların. bu boydaki saçı 100 tl ye siliyorlar boyasını yani:)

ayrıca saçım tam koyu kahve değil onun üstüne koyu sarıyı boyadım ya kızıllık oldu biraz..açınca ne olur ki

canım acıcıyla ev acınca sacın muhtemelen turuncu olacak ama üstüne hemen boya yapacağın için sorun olmaz ve çok dikkat etmelisin saçlarını yakmamak için

çok teşekkürler yaaa.s. ama ben bilmiyordum bu boyaların açıcıları da mı var heryerde bulunur demi..ben bulunmazlar şehrindeyim deboshayallersmile ayrıca bir kere de açılır mı ki

ayy allah seni bulunmazlar şehrindeymiş canım yaa zor olsa gerek

canım bulunmazlar şehrinde olman önemli diil. mutlaka bulunduğun yerde tansaş, migros vb. marketler vardır. açıcı boyayı oralarda bulabilirsin. maşallah saçın beline kadarsa 3 kutu açıcı al derim ben sana

canım bulunmazlar şehrinde olman önemli diil. mutlaka bulunduğun yerde tansaş, migros vb. marketler vardır. açıcı boyayı oralarda bulabilirsin. maşallah saçın beline kadarsa 3 kutu açıcı al derim ben sana

bir tane tansas:1ninca: var sadece inşallah bulurum bir boya alıyosun 2.yok:gitme:

Back