Kızlar geçen ay Voila nano 8.8 bal köpüğü yaptım saçlarımı. Çokta güzel oldu. Renk iyice otursun diye tekrar boyucam ama hiç bir yerde bulamıyorum bu numarayı Voila Nano olmasın normal voila olsun dedim onunda bal köpüğü kalmamış hiç biryerde. Palette'nin bal köpüğünüde beğenmiyorum. Daha önce kullandığınız ve önerebileceğiniz bir marka var mı özellikle bal köpüğü olacak ama :26:
Boyada buydu renk belki başka boyalara benzetmenize yardımcı olur.
canm alixde olması lazım bi bak istersen kataloğuna. Bi de bende bal köpüğü yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum saçının bi fotosunu koyabilir misin rica etsem :) hem başka yapmak isteyen arkdşlarada fikir olur
canm alixde olması lazım bi bak istersen kataloğuna. Bi de bende bal köpüğü yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum saçının bi fotosunu koyabilir misin rica etsem :) hem başka yapmak isteyen arkdşlarada fikir olur
Tamam canım ilk fırsatta koyarım tabi.
Sen söyledikten sonra baktım alix avien bal köpüğü güzel yorumlar almış. İyice bir araştıyım bakalım teşekkür ederim.
Tamam canım ilk fırsatta koyarım tabi.
Sen söyledikten sonra baktım alix avien bal köpüğü güzel yorumlar almış. İyice bir araştıyım bakalım teşekkür ederim.