Yardıımm.. Artık fazlasıyla canımı sıkan adet düzensizliği

busemmo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
15
12
38
33
Kızlar merhaba. Yani gerçekten bu düzensizlikten çok sıkıldım önerileriniz almak için bu konuyu açıyorum. Ben 24 yaşındayım bekarım. 13 yaşında adet görmeye başladım. Ve o günden beri 30 günde bir adet olduğum çok nadirdir kızlar. 35 40 45 hatta 'çok strese girdiğim aylarda' 50 bu sürelerde adet olurdum hep. 2 ay geçtiği olmazdı ama. Önceleri daha düzene oturmadı diye düşünüyordum pek takmıyordum. Daha çok adet sancılarım beni zorluyordu. Doktorlara da hep adet sancılarım için giderdim. Gittiğimde bakıyorlardı ve önemsemiyorlardı. Ben de hiç olumsuz bir şey olduğunu düşünmedim bu yüzden.

Geçen sene kpssye hazırlanacağım için yine bir doktora gittim ve adet sancısına ayıracak vaktim olmadığını bana bir ilaç vermesini istedim. Doktor ultrasonda baktı hiçbir şeyin olmadığını söyledi rahat olmamı söyledi kan tahlilimde de sadece dhea-s çok azıcık yüksekti onun da bir sorun olmadığını söyledi. Sancılarım için bana Yazz d.k. hapını verdi. 3 ay kullandım 1 ay ara verdim sonra yine 3 ay kullandım. Bu hap adet miktarımı çok azalttı sınavlar da bitince bıraktım zaten.

İlacı bırakalı 7 ay falan oluyor ve benim adet düzenim daha da bozuldu kızlar. 2 ay olmadım 3 ay olmadım bir kere. Şu anda da 45 gün oldu hala yok :KK61: 3 ay geçtiğinde doktora gittim pko olabilirsin dedi ultrasonda baktı kötü bir şey görmedi kan tahlili için birkaç güne adet olursun ikinci gün gel dedi. Gerçekten bir kaç güne adet oldum ama ikinci gün gidemedim. şimdi adet olmayı bekliyorum ama yok. bana neler önerirsiniz. Adetini düzene sokmayı başaranlar var mı lütfen yardım edin:KK42:Burada hayıt tohumu çayı içiyorum 1 aydan fazladır günde bir kere ama görüldüğü gibi bana pek yaramadı :KK43:

Pcoluyum ama hiç bu kadar adetim geçikmedi en fazla 22 gün geçikmişti şu aralar erken bile geliyor cnm ama pco olanların geneli senin gibi hep geç adet oluyorlar 6 ay olmayan bile var ama pco olsan çıkardı cnm inşanlah degilsindir sogan Kürünü önerrim adetin için cnmBnm ..

Pcoluyum ama hiç bu kadar adetim geçikmedi en fazla 22 gün geçikmişti şu aralar erken bile geliyor cnm ama pco olanların geneli senin gibi hep geç adet oluyorlar 6 ay olmayan bile var ama pco olsan çıkardı cnm inşanlah degilsindir sogan Kürünü önerrim adetin için cnmBnm ..

Öncelikle çok teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için. kaç gündür cevap bekliyorum. hala adet olmadım malesef :KK43: soğan kürünü nasıl uygulayabilirim acaba? bir de sizin pko olduğunuzu nasıl teşhis ettiler. yani ultrasona girmek yeterli mi? son sorum da agnucaston kullandınız mı acaba? özellikle bu sitede kullanan çok kişi var sanırım. ama kimse tam olarak sonucundan bahsetmemiş. çok soru sordum nolur kusura bakmayın ama baya gerginim bu konuda :KK42:

Öncelikle çok teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için. kaç gündür cevap bekliyorum. hala adet olmadım malesef :KK43: soğan kürünü nasıl uygulayabilirim acaba? bir de sizin pko olduğunuzu nasıl teşhis ettiler. yani ultrasona girmek yeterli mi? son sorum da agnucaston kullandınız mı acaba? özellikle bu sitede kullanan çok kişi var sanırım. ama kimse tam olarak sonucundan bahsetmemiş. çok soru sordum nolur kusura bakmayın ama baya gerginim bu konuda :KK42:

rica ederim cnm bn bekarken gittim adet düzensizligi için doktor ultrasonda baktı bişey görmedi evlendikten sonra hamile kalamayınca tekrar gittim ulrtrasonda belli oldu pco dedi agnugaston kullanmadım yeni duydum senden nedir ne işe yarıyor ? sogan kürünüde youtube a yaz cnm ibrahim saraçoglu detaylı bi şekilde anlatıyor inşanlah faydasını görürsün :KK9:

rica ederim cnm bn bekarken gittim adet düzensizligi için doktor ultrasonda baktı bişey görmedi evlendikten sonra hamile kalamayınca tekrar gittim ulrtrasonda belli oldu pco dedi agnugaston kullanmadım yeni duydum senden nedir ne işe yarıyor ? sogan kürünüde youtube a yaz cnm ibrahim saraçoglu detaylı bi şekilde anlatıyor inşanlah faydasını görürsün :KK9:

belki benim de evlenince belli olur. inşallah değildir tabi :KK43: agnucaston hayıt bitkisinin ilacıymış. yumurtlamayı düznliyormuş. 3 ay aralıksız kullanmak gerekiyormuş. kullanmaya başlayanların yorumunu gördüm ama hiç 3 ay ya da 6 ay sonrasında yapılan yorumları görmedim. merak ediyorum acaba bırakınca yine aynı mı oluyor. bir çok kişi bu agnucastonla hamile kalmış. benim derdim şu an adet düzensizliğimi gidermek tabi. hormonlarında sıkıntı çıktı mı peki canım?

Yumurtalıklarda kist görünmese de pko olabilir. Hormon tahlillerinizi ihmal etmeyin, onlar kesin sonucu verecektir

teşekkürler cevapladığınız için. bundan 1 sene önce adet sancılarım için gittiğimde lh fsh e2 bunlar ölçüldü bir sorun yoktu. sadece dhea-s çok az yüksek çıktı. şimdi adet olmayı bekliyorum tekrar gideceğim. ama 1 sene önce pko yokken bir sene sonra olabilme durumu var mı ki? ve pko olunca hangi hormonlar sıkıntılı çıkıyor? lh diye biliyorum ben.

belki benim de evlenince belli olur. inşallah değildir tabi :KK43: agnucaston hayıt bitkisinin ilacıymış. yumurtlamayı düznliyormuş. 3 ay aralıksız kullanmak gerekiyormuş. kullanmaya başlayanların yorumunu gördüm ama hiç 3 ay ya da 6 ay sonrasında yapılan yorumları görmedim. merak ediyorum acaba bırakınca yine aynı mı oluyor. bir çok kişi bu agnucastonla hamile kalmış. benim derdim şu an adet düzensizliğimi gidermek tabi. hormonlarında sıkıntı çıktı mı peki canım?
Cnm ben de hayıt tohumu ve damlasını kullandım bu ay çok işe yaradı dün doktora gittim yumurta oluşmuştu büyümüştü 24.7 mm olmuş doktorum da çatlama iğnesi yaptı çok işe yaradı bnde tabi hapta kullandım BN direk ilacini deil tohumu ve damlasını kullandım hatta hamile kaldım beş haftalıkken düştü şimdi tekrar deniyoruz cnm sende kullan belki düzene girer sogan kürünüde uygula bir yandan üç dört ay inşanlah düzene girer cnm Bnm

teşekkürler cevapladığınız için. bundan 1 sene önce adet sancılarım için gittiğimde lh fsh e2 bunlar ölçüldü bir sorun yoktu. sadece dhea-s çok az yüksek çıktı. şimdi adet olmayı bekliyorum tekrar gideceğim. ama 1 sene önce pko yokken bir sene sonra olabilme durumu var mı ki? ve pko olunca hangi hormonlar sıkıntılı çıkıyor? lh diye biliyorum ben.
Bnm hiç değerlerim ölçülmedi

Evet lh fsh ın 2 veya 3 katı yüksek çıkıyor pko da. Prolaktin de yüksek olabilir, bu da yumurtlamayı ve dolayısıyla adet düzenini bozan bibi şey.

Back