- 24 Haziran 2017
- 7
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi melisadamlaa23
-
Ilk omce tuy dokucu krem yaptim ama gitmedi sonra agdayla aldimAgdayla alininca sert cikmaz ama tuy dokucu krem sertlestirir.
Insalah kalin cikmaz erkek gibi olmak istemiyorum ilk dfa yaptımkalın cıkmaz canım.işin acele olduğu zaman ip ya da kaş usturası (tinkle) kullanabilirsin.Ben kullanıyorum,çok memnunum.
Normalde bıyık larımı agdayla alirdim bugün ilk defa krem sürdüm bidaha da kullanmam zatenMerak etme bir şey olmaz. Ben çok kere jiletle tüy dökücüyle almışımdır ama tüylerim ipince. Sen en iyisi ağda da kullanma. İple al. Çünkü cildin hassas yenilenme döneminde ve ağdayla tüy dökücüyle harap etme tamam mı?
Benim 15 gün sonra çıkar tüylerim. Senin de o sıralar olabilir. Ama iple al ya da aldır.
Peki ne zaman çıkarKorkma hiçbir şey olmaz, ilk çıktığında biraz daha sert ve kalın görünecekler ve biraz hızlı çıkacak çıktıkları gibi ağda yaparsın bir iki alımdan sonra düzelir merak etme :) Bıyık değil bir kere çeneme yaptım ben mecbur kaldım ve tamamen düzenli şu an bir şey olmuyor yani bir kereden.
Ilk omce tuy dokucu krem yaptim ama gitmedi sonra agdayla aldim
Peki ne zaman çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?