• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardiim

melisadamlaa23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2017
7
1
1
27
Arkadaslar dalga gecmeyecekler okusun lytfen 15yasindayim biyik bolgeme tuy dokucu krem surdum ama gitmedi yani cok az gitti fark edlmiyo bile surdukten bikac saat sonra agdayla o bolgeyi aldim internetten baktim herkes jilet gibi sert cikiyo demis dogrumu lutfen yardim edin

Tuy dokucu kremin icerigini okumadiniz mi? Ben yuzde kullanilmiyor diye biliyorum. Alerji gibi bir seyede yol acabilir oyleyse. Ayrica sert cikartir.

Ablacığım keske yapmadan once yazsaydin tüy dökücü yuze sürülür mü hic... Cok bekletmedin heralde biyiklar gitmedigine gore. İnsallah cok etkilememistir
Para biriktir lazer yaptir bıyık bolgene eger kalin cikarsa çünkü geri dönüşü yok

kalın cıkmaz canım.işin acele olduğu zaman ip ya da kaş usturası (tinkle) kullanabilirsin.Ben kullanıyorum,çok memnunum.

Agda sertlestirmez jilet gibi ama sarkma yapıyor zamanla diyorlar.
En temizi iple almak bence. Kolayca kendi kendine yapabilirsin, internette tarif ediyorlar.
Ucuz ve pratik

Merak etme bir şey olmaz. Ben çok kere jiletle tüy dökücüyle almışımdır ama tüylerim ipince. Sen en iyisi ağda da kullanma. İple al. Çünkü cildin hassas yenilenme döneminde ve ağdayla tüy dökücüyle harap etme tamam mı?
Benim 15 gün sonra çıkar tüylerim. Senin de o sıralar olabilir. Ama iple al ya da aldır.

Merak etme bir şey olmaz. Ben çok kere jiletle tüy dökücüyle almışımdır ama tüylerim ipince. Sen en iyisi ağda da kullanma. İple al. Çünkü cildin hassas yenilenme döneminde ve ağdayla tüy dökücüyle harap etme tamam mı?
Benim 15 gün sonra çıkar tüylerim. Senin de o sıralar olabilir. Ama iple al ya da aldır.
Normalde bıyık larımı agdayla alirdim bugün ilk defa krem sürdüm bidaha da kullanmam zaten :( :'(

Korkma hiçbir şey olmaz, ilk çıktığında biraz daha sert ve kalın görünecekler ve biraz hızlı çıkacak çıktıkları gibi ağda yaparsın bir iki alımdan sonra düzelir merak etme :) Bıyık değil bir kere çeneme yaptım ben mecbur kaldım ve tamamen düzenli şu an bir şey olmuyor yani bir kereden.

Korkma hiçbir şey olmaz, ilk çıktığında biraz daha sert ve kalın görünecekler ve biraz hızlı çıkacak çıktıkları gibi ağda yaparsın bir iki alımdan sonra düzelir merak etme :) Bıyık değil bir kere çeneme yaptım ben mecbur kaldım ve tamamen düzenli şu an bir şey olmuyor yani bir kereden.
Peki ne zaman çıkar :(

Ayyy kiyamam sen kremi sürmeden olacaklarini okusaydin be canim hem sert hem üc günde siyah sekilde cikmaya baslarlar. Ama sen birak biraz uzun olunca yani iple alinacak duruma gelince iple veya agdayla al sakin birdaha da tüy dökücüyü yüzüne yaklastirma :stop:

Back