arkadaslar vajinamin sag dudahinda bir agri var dokundugum zaman aturdugumda bacaklar kapali durumdayken agri yapiyo.elle kontrol etmek istedim sanki mercimek gibi bisey var.15 haftalik hamileyim boyle bisey yasayan var mi? hamilelikten mi? yoksa kist mi olustu? uffff cok canim skildi((senağlama
arkadaslar vajinamin sag dudahinda bir agri var dokundugum zaman aturdugumda bacaklar kapali durumdayken agri yapiyo.elle kontrol etmek istedim sanki mercimek gibi bisey var.15 haftalik hamileyim boyle bisey yasayan var mi? hamilelikten mi? yoksa kist mi olustu? uffff cok canim skildi((senağlama
Ya çok saçmaysa kusura bakmayın ama yeni ağda yaptınızsa sivilce de olabilir. Mikrop kapmışsa olabilir yani. Geçmezse doktorunuza danışın ama kötü bişey olduğunu sanmıyorum ben.
aynen benim de tek tarafli kontrol ettim sivilce yada sigil gibi bisey yok.sadece hemen ust deride deil ama biraz daha derinde mercimek gibi bi kabariklik var beze olabilir.insallah gecer.
canım bendede hamileyken olmuştu zamanla büyüdü siğil oldu cogaldıda sezeryanla dogum yaptım dogumda yaktırdım gecti yani böle bişey olsa korkma doktora git.inş önemsiz bişeydir bir kç güne gecer.
bugun dr a gidicem arkadaslar.biraz daha buyudu.bisey sormak istiyorum ben o masaya oturmaktan cok korkuyorum icerden mi bakar aletlerle yoksa distan mi? cunku dis tarafta.icerden bakmaz die dusundum cunku hamileyim o masaya ne zaman otursam dr lar bisey yapamadan kalkiyorum bilgisi olan var mi acaba?