• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yardııımmm:(((((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hs050505

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
101
2
118
41
Konya
arkadaslar 5.5 aylık bebegim var. sadece anne sütü içti. bebegimden 1 hafta ayrı kalmam gerek. yoklugumda mama vermek istiyorum. cumaya kadar alıssın diye bugun basladım ama emmedi biberonu ve püskürttü. promil gold 2 kullanmıstım. neyapabilirim baska bir mama mi deneyeyim. ek gidaya da baslamamıstım. bisküvi vs nasıl olur. sütümü sagma imkanım yok zaten ancak yetiyordu. arkadaslar ne olur bi alternatif önerin:(((((

kızlar sanırım sıkıntı mama degil biberon. kendi sütümü de verdim biberonla almadı. ne vereyim kızlar? meyve püresi filan mı? sadece kasık maması verirsem ne olur? vitaminsiz mi düşer?

biberonu almadı demişsin ya acaba biberonun ucundan olabilirmi? anne meme ucuna benzeyen biberon uçları var. onlardan dene birde istersen. avent marka.. belki onu alır bebeğin...
sağlıcakla büyüt...

1hafta boyunca sadece gündüzleri olmucaksın dimi yanında anlayamadımda...
bence biberon almıyorsa kaşık mamalarından ver

yurtdısına cıkıyorum yani hiç olmayacagım.. bebegimin viizesi cıkmadı malesef.
cok tesekkurler cevaplar için

seni edmiği için almaz canım ben tam 4 ay uğraştım almadı emmeyi bıraktıktan sonra aldı biberonu
kaşık maması ver ek gıdaya başla başka çaren yok aradada yeniden dene biberonu çok açken

Back