• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri yardııımm!!! Söz yaklaşıyor ama ben ne giyeceğimi bilmiyorum :(

nes_li

Ömrümün sahibi
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
518
12
118
Merhaba hanımlar...Yakın zamanda isteme-söz olucak hayırlsıyla ama ben ne giyeceğimi bilmiyorum.Çok abartılı olmamak şartyla dekoltesiz bir elbise seçmeliyim önerilerinizi alabilr myim...Saygılar.:8:

Merhaba hanımlar...Yakın zamanda isteme-söz olucak hayırlsıyla ama ben ne giyeceğimi bilmiyorum.Çok abartılı olmamak şartyla dekoltesiz bir elbise seçmeliyim önerilerinizi alabilr myim...Saygılar.:8:

Hımm peki abiye mi olacak yoksa hanım hanımcık bir elbise mi?:12:

bencee yaşını bilmiyorum ama şööyle tatlı hanımhanımcık bi elbise olabilir dekolte istemiyorsan bu sene dantel cook modaa içi straplez astar üstü dantel dirseğe kadar hoş bi elbise olabilir saçlarınıda su dalgası işte sana bi söz kızı:d

22 yaşındayım...Abiye değilde şık ve sade birşey istyrm...çok zormuş amaaaa :(((

:26:benm boy kısa olduğu için uzun tercih etmemin yanlş olucağını düşünüyorum ama...

14 ekimde kız kardeşimnde sözü var oda yana yana ne gycem derdine düştü ben ona şöyle bi fikir verdim sanada veriyimm fakir kol dantel elbise ama içi straflez gbi üst kısmı ve kolları dantel hatta ona içi kısa elbise olsun üstü yere kadar dantel olsun dedim öyle bulamadı şu tarz bişi buldu büyük ihtimal onu alcak

$Taylor-Swift2.jpg

bu çok şirin bende ADL de beğendm bu modelde leopar desenli ama o da çk olgun gibi mi olur bilemedm..

hatta bu ay da olablrdi ama yine bir fikrm yoktu =)
birisinde görmüştm face de sıfır kollu.krem siyah gibi renkleri vardı içinde parça parça yukardan aşağı doğru iniyordu görünümüde saten gibi parlaktı. zarifti.

hatta bu ay da olablrdi ama yine bir fikrm yoktu =)
birisinde görmüştm face de sıfır kollu.krem siyah gibi renkleri vardı içinde parça parça yukardan aşağı doğru iniyordu görünümüde saten gibi parlaktı. zarifti.

bnde gezicem artık kararszm zaten anca bulurmm =))

bencee yaşını bilmiyorum ama şööyle tatlı hanımhanımcık bi elbise olabilir dekolte istemiyorsan bu sene dantel cook modaa içi straplez astar üstü dantel dirseğe kadar hoş bi elbise olabilir saçlarınıda su dalgası işte sana bi söz kızı:d

öyle bir elbise bulsam hemen alırdım........

Canım ben kapalı olduğum için bir etek bir gömlek ve eşarbımı takmıştım. Sende bence kumaş bir pantolon uzerıne bluz veya bı gömlek saçlarda düzleştir veya maşa yap hafif bir makyajla güzel olabilir :)

Back