- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi sezarsalataa
kızlar selam, az önce kuförde bıyığımı iple aldırırken kadın yanlışlıkla yanağımdan da tüy aldı, yanağımda tüy yok, lakin ordan aldı bi kere, orda tüy çıkarmı kararmış bi şekilde ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama iple tüy alınan yerden yine tüy çıkmaz mı?bişey olmaz ya.
inşallah bişey olmaz ( ya neden dikkat etmezler ki anlamıyorum, baştan savma yapıyolar işlerini..Sürekli aynı yerden alsa çıkarda bi kerecikten ne olcak.
ama iple tüy alınan yerden yine tüy çıkmaz mı?
evet beyaz beyaz küçük tüyler vardı, yine aynı şekilde mi çıkar yoksa bıyık gibi siyah mı?normalde tüy varsa çıkar. ama eskisi gibi. muhtemelen ayva tüyleriniz filan vardır. onlar çıkar tekrar. yani bi anda erkek sakalı gibi çıkmaz ordan. merak etmeyin :)
evet beyaz beyaz küçük tüyler vardı, yine aynı şekilde mi çıkar yoksa bıyık gibi siyah mı?
teşekkür ederimya bıyıklarınızı iple aldırıyosunuz. bıyık gibi mi çıkıyor erkek sakalı(siyah) gibi mi? ordan pay biçin. jilet vurmamışsınız ki. aynı şekilde çıkar diyorum size.
teşekkürler canım :) önceden beyaz beyaz küçük tüyler vardı, bıyık gibi kararıp çıkar diye korktum :)önceden ne varsa o çıkar endişe etme.