ilk önce günaydın diyeyim.sabah sabah tutamadım kendimi yazayım dedim şimdi kızlar yüzümde sivilce izi vard, biraz belli oluyodu zaten çok kafaya takmamaya çalışırım öyle şeyleri ama şu son günlerde baya kafaya taktım aynaya bakınca direk gözüm ona kayar oldu. baya oynamış olmalıyımki şuanda 2-3 katı daha çok belli oluyorr o sivilce izide kaç aydır vardı,şimdi yara gibi bişey oldu.sizce ne zaman geçer?iz kalırmıkii
Seni anliyorum((( bende aynada gorduyume nefret edecek kadar oldum yani((
sivilce izleri kendiliyinden gecmez boshuna bekleme((( biliyorum pek moral verici bishiy soylemedim amma dogru boyle(((
Son 2-3 gundur bende Argan yagi hakda okumaya arashtirma yapmaya bashladim. Sivilceler ve yerleri ici baya yardim etdiyini yaziyor her kes amma ne kadar dogru oldugunu bilmiyorum(((
ilk önce günaydın diyeyim.sabah sabah tutamadım kendimi yazayım dedim şimdi kızlar yüzümde sivilce izi vard, biraz belli oluyodu zaten çok kafaya takmamaya çalışırım öyle şeyleri ama şu son günlerde baya kafaya taktım aynaya bakınca direk gözüm ona kayar oldu. baya oynamış olmalıyımki şuanda 2-3 katı daha çok belli oluyorr o sivilce izide kaç aydır vardı,şimdi yara gibi bişey oldu.sizce ne zaman geçer?iz kalırmıkii
3-4 sene öncesi bende de sivilce izi problemi vardı. Hiç yeni sivilcem çıkmıyordu ama izlerini geçiremiyordum bi türlü. ne kremler ne ilaçlar denedim olmadı çünkü sürekli elim orda olduğu için daha da kızarıyolardı belirginleşiyorlardı mecbur pudrayla falan kapatayım derken berbat etmiştim iyice. Şuan 20 yaşımdayım ve yüzümde bir tane bile sivilce izi yok kesinlikle gülsuyu kullanmanı öneriyorum. bir iki haftada etki bekleme ama benim nerdeyse bir senemi aldı geçmesi. Bir sene sonra hiç kalmadı diyebilirim yani. Doğal gül suyu bul ve kullan mutlaka ayrıca hacı şakir beyaz sabunla da yıkayabilirsin yüzünü onunda iyi geldiğini duymuştum :)
Sivilce izleri geçiyor eğer çok fazla kurcalamadıysan.İzi kalırsa şayet yüz soyma diye bir yöntem varmış.Onla tüm lekeler gidiyormuş.Tv'de söylemişlerdi.Herşeyin bir çaresi var yani