Yardıııım :)

FindikKabugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
140
2
68
İstanbul
Bayanlar ben sarışın açık tenli bi genç kızımm. Hafif ama etkileyici bi parfüm arıyorum böyle herkesin durdurup soracağı cinsten D&P'den önerirseniz sevinirim Şimdiden teşekkürler :))

bence d&p gibi açık parfüm satan yerlerden alacağına avondan al. zaten etik olarak sahte bir şey kullanmak iyi değil ama sağlığınız için çok zararlı üstelik kokuları da bir süre sonra kolonya gibi oluyor. deri için çok zararlı o açık parfümler alkol oranını ayarlayamıyorlar. avondan al, gerçek olsun. üstelik avonun çok güzel de parfümleri var :) tavsiye etmiyorum canım ben açık parfüm kullanmanı hem sağlık hem kozmetik hem ahlak açısından ama sen bilirsin :)
avonun iki parfümünü kullanmıştım 4-5 sene önce sanırım çıkmıyor artık ama buradan öğrenebilirsin yazıyor herkes :)

aslında haklısın ama o parfümler güzel oluyor diye biliyorum o yüzden sormuştum :)

Bayanlar ben sarışın açık tenli bi genç kızımm. Hafif ama etkileyici bi parfüm arıyorum böyle herkesin durdurup soracağı cinsten D&P'den önerirseniz sevinirim Şimdiden teşekkürler :))

sana dp den bi parfüm tavsiye ediyorum mutlaka al ve kullan hatta bu kokudan bu topikte kimsenin bahsettiğini duymadım...çok mükemmel bir koku bende açık tenliyim koku sıradan değil ve benzersiz ilk kokladığında değilde biraz beklersen kokunun gerçek hali ortaya çıkıyor dp e2....

ben d&p nin v4 kullanıyorum benden önce kokum gidiyo çok da memnunum ama sarışın değilim :))

Önerebileceğim parfümler:

Lacoste Pour Femme
D&G Light Blue
DKNY be delicious
Cacharel noa
Chloe Love
Bvlgari omnia crystalline
Dior addict2

(Son üç parfüm d&p de var mı bilmiyorum canım)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…